2777
2789

موهام هايلايته دكلره س 

از حموم ك ميام مثل چوب خشك و زبر ميشه 

بهم گره ميخوره افتضاح ميشه 

با اينكه نرم كننده و شامپو مخصوص اسپري دوفاز گره باز كن ميزنم فايده نداره 

چي بخرم ك موهام يكم نرم تر بشه

موهاي خودم صاف و نرم بود 

اصلا هيچي نميزدم قبلا

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو حموم ماسک مو میزارم بعد میرم زیر دوش 

اومدم بیرون کرم مو میزنم و میزارم خودش خشک بشه و شونه میکشم 

بعدشم روعن آرگان میزنم 

ازین رو به اون رو میشه 

وقتایی ک این کارارو انجام ندم موهام فرفری میشه اصلا قابل شونه کردن نیست 

همون دوفاز باعث خشکی موت میشه .شما اب موهات خشک شده یا باید کوتاه کنی یا اینکه واقعا پول خرخش کنی. من روغن ادگان میزنم 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اگه واقعا در این حدی هست که میگی کراتینه کن!

ولی من خودم داخل حمام ماسک اورال میزنم بعد حمام هم ماسک آبرسان پنتن میزنم، موهام نرم و ابریشمی میشه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
من تو حموم ماسک مو میزارم بعد میرم زیر دوش  اومدم بیرون کرم مو میزنم و میزارم خودش خشک بشه و ش ...

اسماشونو ميشه بگي منطورم ماركيه ك استفاده ميكني

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️