2777
2789
عنوان

هر چند وقت یه بار...

1266 بازدید | 25 پست

میرید چکاب بارداری؟

مثلا من الان یه هفته پیش برای ۱۲ هفتگیش رفتم همه چیش اوکی بود بعدیو کی برم؟

دوس ندارم زیاد برما

انقد ولی اینجا بنده خداهایی دیدم که بعد ۱۳ هفته هم مشکل پیش اومده برا نی نیشون خوف گرفتم 😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهي يكبار 

میرید دکتر هرماه سونو مینویسه؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
من ماهی یکبار میرفتم

ماهی یه بار سونو میدادین؟

تا ماه هشتم هر ۴ هفته یک بار ماه هشتم هر ۲ هفته یک بار ما۶ نهم هر هفته یک بار 

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
خوف نکن بعدیو دکتربهت میگه فکرمیگم۱۸هفته اس برای غربالگری دوم باید بری

اها 

بعد ۱۳ هفتگی احتمال سقط پایین تر میاد نسبتا درسته؟

تا ماه هشتم هر ۴ هفته یک بار ماه هشتم هر ۲ هفته یک بار ما۶ نهم هر هفته یک بار 

همش سونو میدادین؟

یا فقط دکتر میرفتین؟

دکترم گفت تا شش ماهگی ماهی یکبار باید بیای ویزیت بشی

سونو هم یه بار هفت هفتگی برا مشاهده جنین و قلب رفتم، یه بار دوازده هفته برا غربالگری، الآنم ۱۸ هفته باید برم برا سونو آنومالی، هر چی دکتر گفت رفتم دیگه بیشتر نرفتم

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
نه  تو كل بارداري ٤ تا سونو نوشت  فقط صداي قلب و دارو ها

اها میگم بچه گناه داره هی ببریم زیر دم و دستگاه طفلی رو 

دکترم گفت تا شش ماهگی ماهی یکبار باید بیای ویزیت بشی سونو هم یه بار هفت هفتگی برا مشاهده جنین و قلب ...

اها اره منم باید همینکارو کنم دلم نمیخاد بیش از حد برم