وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اها اره منم باید همینکارو کنم دلم نمیخاد بیش از حد برم
آره زیاد بری بیشتر استرس میگیری
دکتر خودش هربار فشار خون و وزن و صدای قلب بچه رو چک میکنه، البته صدای قلب با دستگاهی که تو مطب دکتره تقریبا از چهارماهگی قابل تشخیصه، قبلش فقط تو سونو معلوم میشه
خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
اها درسته تو مطب دکترا تجهیزات برای شنیدن صدای قلب جنین هست؟
بله دارن
وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.
ایشالله والا این نی نی سایت سمه برای خانوم باردار دل ادم خیلی میگیره بعضیا طفلکا جنینشونو از دست می ...
خواهش میکنم عزیزم آره هم خیلی وقت میگیره هم اینکه تایپک های نا امیدکننده زیاد داره من ازبس تایپک خیانت دیدم یه مدت ازشوهرم بدم میومد حالابنده خدااصلا تواین فازانیست😅😅