2777
2789
عنوان

آیا خریدن لباس زیر و جوراب مرد...!!

2781 بازدید | 56 پست

جوراب شوهرم پاره بود!! 😐😐😐 مادرشوهرم برگشت گفت تقصیره توعه، تو باید واسش جوراب بخری!!!!!! 😐😐 چندوقت بعدم شوهرم پیرو حرف مامانش گفت تو باید واسم شورت بخری!!!! همه مردها زنهاشون براشون شورت میخرن!!!!!! 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😮😮

آیا خریدن جوراب و لباس زیر مرد به عهده زنشه؟!!!!! 😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 😕من خودش میخره 😐بدم میاد بگم لباس زیر مردانه میخوام 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من ک خودم میگیرم چون بنده خداوقت نداره برای این چیزای کوچیکم بره خرید من براخودم میخرم براهمسرمم میخرم ببخشیدا ولی مردا یکم حواس پرتن همسرت حواسش نبوده جورابش کهنه وسوراخ شماچراحواست نبوده ک بندازیش دور

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
چی خیلی هم عالی؟ پس منم برم به شوهرم بگم واسم سوتین بخر!!! 😐😮

حالا این کار چه سختی برا شما داره چه اشکالی داره خیلی هم خوشحال میشه

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
چی خیلی هم عالی؟ پس منم برم به شوهرم بگم واسم سوتین بخر!!! 😐😮

😂😂😂من وقتی میره سفر بدون من برام میخره 😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

منم وقتی لباسایی که شستم رو تا میکنم اگه ببینم شورت یا زیرپوشش کهنه شده یاجوراباش پاره شده میندازم دور و در اولین فرصت که با هم میریم بیرون میگم بریم لباس زیر هم برات بگیریم ...به همین سادگی...بعضی وقتها هم خودم تنهایی میگیرم و وقتی میبینه تو کشوی لباس زیرش کلی ذووق میکنه