2777
2789

سلام

من ساکن تهرانم

چند جا برا سونو آنومالی تماس گرفتم گفتن بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکنن

کسی میدونه کجا با بیمه قبول میکنه؟

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بهت قیمت دادن؟؟؟ 

سه جا زنگ زدم یکی گفت ۲۱۰ یکی گفت ۲۹۰ یکی گفت ۳۱۰ همه هم آزاد

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
سونو انومالی فکر کنم همه جا آزاد حساب میشه

غربالگری اولم آزاد بود، حتی جاهایی که با بیمه قرار دارن هم غربالگری رو آزاد حساب میکردن پس بیمه به چکار میاد  

غربالگری اولم آزاد بود، حتی جاهایی که با بیمه قرار دارن هم غربالگری رو آزاد حساب میکردن پس بیمه به چ ...

تامین اجتماعی چرت ترین بیمس من اصلا دکتر میرم کلا دفترچه با خودم نمیبرم چون ضایع نیشم

و دیگر هیچ...

وای چه گرون من هفته ی شانزده هستم چند هفته دیگه باید برم

آره والا آدم زورش میاد

سه جا زنگ زدم یکی گفت ۲۱۰ یکی گفت ۲۹۰ یکی گفت ۳۱۰ همه هم آزاد

همینه پس ازین پایین تر نیست...منم 290 دادم اصلا صحبت دفترچه هم نکرد... 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عزیزم من بیمه مکمل هستم آنومالی رو رفتم پیش دکتر شاکری 400 با بیمه 300 اونم دو سال پیش

خوب میگن اینا

البته کار دکتر هم خیلی مهمه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔