2777
2789
عنوان

سنوگرافی آنومالی با بیمه تامین اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 28 پست
غربالگری اولم آزاد بود، حتی جاهایی که با بیمه قرار دارن هم غربالگری رو آزاد حساب میکردن پس بیمه به چ ...

اره همینه...آزاد حساب میکنن 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه گرون من هفته ی شانزده هستم چند هفته دیگه باید برم

تا قبل کامل شدن 18 هفته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من بیمه رو رد میکردم دیدم هیچ جا بدردم نخورد رد نکردم دیگه

والا من هی به همسرم اصرار کردم میخوایم بچه دار بشیم بیمه رو ردیف کن قبلش اصلا بیمه نبودیم الآن میبینم اصلا به درد نخورد پشیمونم، همون پولی که ماه به ماه واسه بیمه میدیم خودمون میذاشتیم کنار خرج دکتر و اینا میکردیم به صرفه تر بود

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

پس ظاهرا که قیمت همینه و آزاده کلا، دیگه بیخود دنبال جای دیگه نگردم

ممنون دوستان

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
ولی من شیراز با بیمه انجام دادم ۱۳۰ شد ازمایش هم ۷۰ شد واسه ان تی هم سونو ۹۰ ازمایش ۱۱۷ 

بیمه تامین اجتماعی؟

برا من اصلا آزمایش نداره فقط سونو هست

بیمه تامین اجتماعی؟ برا من اصلا آزمایش نداره فقط سونو هست

اره تامین اجتماعی همون مقداری هم که هزینه کردم تکمیلی بهم برگردوند. دکتر من خیلی حساسه گفت ازمایش هم بده خیالمون راحتتره وگرنه اکثرا ازمایش انجام نمیدن

اره تامین اجتماعی همون مقداری هم که هزینه کردم تکمیلی بهم برگردوند. دکتر من خیلی حساسه گفت ازمایش هم ...

چه خوب که بیمه برات قبول کرد، من اصلا تکمیلی هم ندارم هر جا هم زنگ زدم همه گفتن آزاده، ان شاءالله صحیح و سلامت به دنیا بیاد

چقد گران. شهرما سنو ۹۹هزار بود. و ازماییش رایگان. انومالی رو هم دوهفته دیگه وقت دارم گفت بادفترچه۱۷۰ ...

تازه غربالگری اول من از مرکز نسل امید که خیلی معروفه قیمت گرفتم گفت سونو و آزمایش با هم ۵۱۲، من باز جای ارزونتر رفتم، کلا تهران قیمت همه چی هردمبیله😐