2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدیه سوال،چندوقت بعدفهمیدن بارداری میرن دکتر؟

عزیزم شرایط عادی باشه ۸ هفته میری برا سونو قلب و قبلش فولیک اسید مصرف میکنی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ببخشیدیه سوال،چندوقت بعدفهمیدن بارداری میرن دکتر؟

اول ازمایش بتا بدید اگ عددش خوب بود و درد و لکه بینی نداشتین بمونید دو هفته بعد برید ک سونو هم بنویسه...ولی اگ خدایی نکرده بتا پایین بود یا درد شدید زیر دل و لک و خونریزی داشتین هرچه زودتر باید برین دکتر

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
عزیزم شرایط عادی باشه ۸ هفته میری برا سونو قلب و قبلش فولیک اسید مصرف میکنی 

آهان یعنی هفته8بایدرفت دکتر؟قبلش نیازنیست؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
اول ازمایش بتا بدید اگ عددش خوب بود و درد و لکه بینی نداشتین بمونید دو هفته بعد برید ک سونو هم بنویس ...

بتا بایدچندباشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
آهان یعنی هفته8بایدرفت دکتر؟قبلش نیازنیست؟

اگه مشکلی نباشه نه ولی میشه با مثبت شدن ازمایش بری دکتر توصیه ها و قرصی چیزی لازمه بنویسه 

سینه درد از اول بود هنوزم هست 

ولی درد پری داشتم اولش خیلی ک بیبی زدم منفی بود روز موعد بعد هی زعفرون و رازیانه خوردم😂ده روزبعد موعد دیدم اااا چ خط پررنگی نگو حاملم😁ولی درد پری داشتم کماکان اوایلش

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
سینه درد از اول بود هنوزم هست  ولی درد پری داشتم اولش خیلی ک بیبی زدم منفی بود روز موعد بعد هی ...

عزیزم یعنی این حساسیت ک نوک سینه ها داره کم و زیادم.نمیشد ؟ 

عزیزم یعنی این حساسیت ک نوک سینه ها داره کم و زیادم.نمیشد ؟ 

چرا کمو زیاد میشه شاید دو روزم نباشه حتی ولی میگم ینی قطع بشو نیس بگی تا مدت خاصی هست بعدش دیگه نیست

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰