2821
2789
عنوان

باحاله ببینین😂😂😂😂😂😂

178 بازدید | 11 پست

https://www.instagram.com/p/ByYWYBWH0I4/

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولین باری که گوشش دادم خندیدم 

ولی الان که فکر میکنم   از دید جنسیتی نسبت به زن خوشم نمیاد ...

چند تا کلیپ تا الان راجع به این چیزا برا خانوما میاد بیرون   یکی میگه تشت آب و گلپر و شیر    یکی مثل این با طنز 

اون دفعه یکی داشت از لباسایی حرف میزد که تحریک کننده باشن ... 

خیلی دلم میخواست  زنان سرزمینم (اونایی که مشتاقن )  کارای دیگه ای میتونستن انجام بدن توی کشورم که ممنوعه .... یکی از خواننده های گروه سرود و حذف کردن بعد اومدن میگن فلانی  لباس قرمز بپوش فلان کارو کن .... 

درسته که رابطه ی جنسی هم بخشی از زندگیه ولی مگه کسی ازین کلیپا واسه آقایون میده بیرون ... 

خیلی دیدشون داره جنسیتی میشه دیگه ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

البته استارتر عزیز منم خیلی خندیدم قبلا باهاش شما به دل نگیر این حرفا رو زدم 

کلا از خیلی وقت پیش به این چیزا فکر کردم الان نوشتمشون ... 🌹🌹

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
البته استارتر عزیز منم خیلی خندیدم قبلا باهاش شما به دل نگیر این حرفا رو زدم  کلا از خیلی وقت ...

میدونم عزیزم از نظر محتوا واقعا جای فکر داره 

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
میدونم عزیزم از نظر محتوا واقعا جای فکر داره 

🌹🌹🌹🌹مرسی 

گفتم حالا استارتر یه وقت  نخوره تو ذوقش ناراحت بشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز