2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این بچه؟؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 21 پست
یکم زردی داره...ولی دکتر گفته چیز خاصی نیست...از وقتی دنیا اومده همش مریضه...اسهاله...بالا میاره...ا ...

عزیزم بچه من تا خود ۴۰ زردیش طول کشید

اسهالش بخاطر داروهای زردیه ک مصرف میکنه تا زردی دفع بشه

حتما اروغشو بزن بعد هر شیر خوردن

بهتر میشه نگران نباش

من ک از ترس نمیتونستم بخابم.میترسیدم بالا بیاره خفه شه  تو خواب

روز ب روز بهتر میشه عزیزم

من بجم ۳ماهشه

انگار همین دیروز بوده بی خوابی و ایناش😍

ب ۳۰ و ۴۰ و ۲ ماهه بشه.قیافش عوض میشه

شیرین میشه..کیف دنیا رو میکنی☺

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوکیلی شیرینی در مقابل سختی یک ب هزاره     ایهالناس بخورید و بیاشامید و بچه دار نشید حا ...

خداییش منم اذیتم

ن تفریحی ن خریدی ن خواب درست درمونی

ولی وقتی قیافه مظلومشو میبینم سختیاش فراموش میکنم و برام مهم نیستن

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
کولیک و رفلاکس چیه؟؟؟

تو نت سرچ کن اطلاعات کسب کن