2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این بچه؟؟؟😭😭😭

335 بازدید | 21 پست

نمیدونم چشه...از اول شبه شیر میخوره...وسطش خوابش میبره...به دو دقیقه نکشیده بیدار میشه گریه میکنه...هر کاری میکنم نه مبخوابه نه سیر میشه...خسته شدم...چیکار کنم؟؟؟

تازه بدنیا اومدع

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

چند وقتشه؟؟؟

بچم ۳ماهو خورده ایه.وقتی پنیرک داره اینجور میکنه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نوزاد تا ۳و ۴ماه این شرایط طبیعیه کولیک داره یا رفلاکس یا گوشش دردمیکنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
آره...9 روزشه...

عزیزم تا قلق بچه دستت بیاد طول میکشه

یکم صبور باش

سعی کن عصبی نشی((این راهو منم رفتم عزیزم😆😆)

ببین نفخ و دلپیچه نداره..؟؟

زردیش خوب شده؟؟

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
وای خواهر کارت زاره     من هشت ماهه پدرم دراومده غلط کردم بخدا    

عزیزم نترسونش😂😂😂

بچه در کنار سختیش خیلیم شیرینه😍😍😍😍

عزیزم تا قلق بچه دستت بیاد طول میکشه یکم صبور باش سعی کن عصبی نشی((این راهو منم رفتم عزیزم😆😆) ب ...

یکم زردی داره...ولی دکتر گفته چیز خاصی نیست...از وقتی دنیا اومده همش مریضه...اسهاله...بالا میاره...ادرار نمیکنه...اینجوری اذیتم میکنه...تا همین الآن از دستش نتونستم بخوابم...همش این دکتر اون دکتریم...خسته شدم...