2777
2789

بعد ب نظرتون شلوار جذب  شیک نیس ؟من ک عاشقشم و عادت دارم همیشه شلوارام جذب باشه 

گفتم سلام خانوم بیخیاااال نگو فردا چی میشه دیگ بسه خااانوم نگو تکلیف دردا چی میشه  گذشت روزای بد روزای  بهترش اومدهرکی باهام بد بود سرش اومد  😉سوگند 
ولی برعکسشم هست،فک کن ظاهر قدیمی و پوسیده داشته باشی کسی به حرفات توجهی نمیکنه،جامعه ی امروز ما همه ...

منطورم دقیفا اینه که همه روباهم داشته باشی نه اینکه بخترین لباسو بپوشی ولی یذره شعور نداشته باشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا ناخن کاشت حتی اگه روی پوست کشیده بشه هیچ ردی نمیذاره،برعکس ناخن خودمون که تیزه و خراش میندازه ...

دقیییییییقاااااا

حرصم میده این مورد

نمیشه راحت خاروند

عصبی کنندس این قسمتش😭😭

اولین قانون بنظرم خوشبو بودن و موهای تمیز و دندان های مسواک زده و تمیزه و لباس تمیز و عطر زده اس ،  بعد خوشرو بودن و اخمالو نبودن و نداشتن آرایش غلیظ   بدون هیچ هزینه ای    لباس گرون داشتن و کاشت ناخن لباس تکراری نپوشیدن و.. همش جزو حاشیه هاس   البته همه اینا نظر شخصی منه 

سادات(سید) نیستم . چون اسمم تک باشه و بتونم ثبت نام کنم  نوشتم شکوفه سادات 😁😁
بازم بگو خوشم اومد

ی رنگ ناز رو موها داشتن اگه رنگ دوست نداشتین حداقل موها اتو کشیده باشه جلو مو ی مدل بزنین ک بهتون بیاد معمولا جلو موی کوتاه صورت و بی بی فیس میکنه سن و پایین نشون میده 

تو ارایش اغراق نکنین مثلا چشمارو کلی سیاه و لبا قرمز خیلی بده 

ب پوست زیاد برسین 

ماسک برنج خیلی پوست و روشن میکنه و پوست جوون میشه و ضد پیری هست 

لباسای شلوغ و رنگا رنگ خیلی ضایع 

بغیر خیابون و پارک جاهای دیگه کفش پاشنه دار خیلی شیکه 

فعلا همینا 😂

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

ببخشید طلق از کجا ها میشه خرید من نمیدونم خوب اون جوری نگاه نکنین😐😐😐

خدا وکیلی این چرت و پرتا رو از کجاتون در میارید 😁هوابم بی تو درد میکند🙄هواتون دقیقا کجا تون میشه !!!باکلاسای لعنتی 😁😁😁
دقیییییییقاااااا حرصم میده این مورد  نمیشه راحت خاروند  عصبی کنندس این قسمتش😭😭

😅😅 درد میگیره بجاش

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸