2777
2789
من اصول ست کردن این ک چیو کجا بپوشم اینا خیلی دوست دارم رعایت کنم ولی پول ندارم متاسفانه یه کفش اسپر ...

خوشبختم✋

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر منکرش لعنت...ولی من سعی میکنم تمیز باشم ولی چون چادری هستم سخت شده راهنمایی میکنید

زیر چادر مانتو نپوش چند تا شومیز شیک استین پفی با رنگتی خوشگل و سنگین کفش مناسب و معمولا چرم و ساده ولی شیک ناخنهات و مانیکور و مرتب روسری ست شومیز یا بدوز یا بخر من زیاد دیدم چادری خوش تیپ و مرتب در ضمن عطر ملایم و خوشبو کننده بدن فراموش نشه

بنطرم رفتار اصل اول باکلاس بودنه حالا بهترین برنداروبپوشی رفتارت بدباشه اصلا ارزش نداره 

ولی برعکسشم هست،فک کن ظاهر قدیمی و پوسیده داشته باشی کسی به حرفات توجهی نمیکنه،جامعه ی امروز ما همه ظاهر بینن

بر منکرش لعنت...ولی من سعی میکنم تمیز باشم ولی چون چادری هستم سخت شده راهنمایی میکنید

والا به نظر من خوش تیپ بودن رابطه ی مستقیمی با پول داره  

تو نت تو اینستا نگاه کن ببین چطوری ست میکنن چی مده چی قشنگه 

صورتت  رو اصلاح شده نگه دار 

چادری هستی میتونی طلق استفاده کنی 

میتونی ست ساق و روسری و... بگیری خیلی خوشگل میشه 

کلا رو ساق و روسری خیلی میتونی مانور بدی 

چون چادری هستی کیف کوچولوی خوشگل بردار 

میتونی روسری و شال های مدل دار بخری 

حتی میتونی از این سنجاق خوشگلا برای روسریت استفاده کنی 

چادرتم ی مدل قشنگ باشه که بهت بیاد 

بنطرم رفتار اصل اول باکلاس بودنه حالا بهترین برنداروبپوشی رفتارت بدباشه اصلا ارزش نداره 

متاسفانه حتی اگه بگیم ن مردم اول تیپ میبینن بعد رابطه برقرار میکنن ک اخلاقو ببینن پس اینقدر نگید اخلاق اخلاق صد درصد مهمه ولی توی اولین نگاه چیزایی ک پوشیدیم 

ما کوچیکا خدامون بزرگه ❤️

همیشه لباسات و باهم ست کن..لباسات تمیز و مرتب باشه..همیشه هرچی ساده تر باشی خوشتیب تری‌..آرایش  لایت کن..نه پرنگ و زننده..

توی خونه به موهات و مدلش برش..بزار بوی عطر بدی..به پوستت برس

خدا جونم مرسی❤
خوشحالم بحالتون که اینقدر به خودتون میرسید.من نوزاد دارم نمیتونم ناخن بزارم.

اتفاقا ناخن کاشت حتی اگه روی پوست کشیده بشه هیچ ردی نمیذاره،برعکس ناخن خودمون که تیزه و خراش میندازه،یعنی من گاهی بخوام پوستم رو بخارونم با این ناخنا نمیشه اعصابم خرد میشه

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

ببین چون چادری هستی بهتره روسریت خیلی قشنگ وشیک باشه ک با رنگ ساق دستت هماهنگ باشه اگه زیر روسرت طلق بزنی ک عالیه چادرت همیشه تمیز باشه 

گفتم سلام خانوم بیخیاااال نگو فردا چی میشه دیگ بسه خااانوم نگو تکلیف دردا چی میشه  گذشت روزای بد روزای  بهترش اومدهرکی باهام بد بود سرش اومد  😉سوگند