2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که سالهاست تجربه چند تا ورزش رو داره و همچنین چند بار رژیم غذایی بهت بگم که انقدر که کم خوری و کالری شماری در کاهش وزن داره ورزش نداره ورزش بیشتر برای استقامت و سرحالی و سلامتی بدن مفیده به نظرم . اما در کنار کم خوری عالیه

با خدا باش و پادشاهی کن
به عنوان کسی که سالهاست تجربه چند تا ورزش رو داره و همچنین چند بار رژیم غذایی بهت بگم که انقدر که کم ...

من غذام زیاد نیست عزیز فقط بی تحرکم کلا تو خونه افتادم

من غذام زیاد نیست عزیز فقط بی تحرکم کلا تو خونه افتادم

پس حتما ورزش کن گلم . برای تقویت عضلات و سلامتی عالیه فقط اگه بدنسازی رفتی . (دستگاه )  خیلی مراقب باش مبادا هر برنامه ای برات نوشت انجام بدی . من خودم چند بار گرفتگی عضلات کمر پیدا کردم افتادم تو خونه . نمی خوام بترسونمت فقط بگم بیشتر مربیهای خانوم کم تجربه و کم سوادن متاسفانه 

با خدا باش و پادشاهی کن
منم ۵ کیلو اضافه وزن دارم البته ۱۰ کیلوشو کم کردم🤣بدنسازی میرم میخام از فردا رژیم سه روزه بگیرم &n ...

بهترین رژیمی که پزشک ها هم تایید می کنند و ضرری به بدن نمی زنه رژیمیه که در ماه حداکثر 4 کیلو کم کنی گلم . 

با خدا باش و پادشاهی کن
پس حتما ورزش کن گلم . برای تقویت عضلات و سلامتی عالیه فقط اگه بدنسازی رفتی . (دستگاه )  خیلی مر ...

عزیزدلم همسرم میگه بدنسازی خوب نیست ولش کنی خیلی بد میشه بعد