2777
2789
منم ۲۴کیلو اضافه دارم نمیدونم چکار کمم

برو دکتر تغذیه عزیزم . یا کالری شماری یاد بگیر روزی 1000 الی 1100 کالری غذا بخور. هفته ای 1 کیلو کم می کنی پیاده روی هم بکن حتما 

با خدا باش و پادشاهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم همسرم میگه بدنسازی خوب نیست ولش کنی خیلی بد میشه بعد

من الان 3 ماهه ولش کردم شکر خدا اتفاقی نیفتاده چون مراقب غذاخوردنم هستم هر ورزشی که مناسب روحیه ات هست برو 

با خدا باش و پادشاهی کن
بهترین رژیمی که پزشک ها هم تایید می کنند و ضرری به بدن نمی زنه رژیمیه که در ماه حداکثر 4 کیلو کم کنی ...

درسته ولی این چندکیلوی اخرش خیلی داره اذیت میکنه شایدم رژیم شوک بگیرم 

خـدایا شکرت♥ 
عزیزدلم همسرم میگه بدنسازی خوب نیست ولش کنی خیلی بد میشه بعد

من ی مدت رفتم ۹ کیلو کم کردم چندماه نرفتم اصلا تغییری نکردم حتی وزنم کم کردم .بستگی ب تغذیه تون داره .

خـدایا شکرت♥ 
درسته ولی این چندکیلوی اخرش خیلی داره اذیت میکنه شایدم رژیم شوک بگیرم 

باید صبر داشته باشی . بدن بعضی وقتها استاپ می کنه بعد دوباره می افته روی روال کم کردن 

با خدا باش و پادشاهی کن

سلام  ببین اگه میخوای عضله سازی کنی و لاغر بشی و تناسب خوب داشته باشی به نظرم حتما یه مشورت بگیر با این باشگاه . من و خواهرم از  مدرس خوبشون  مهرنگار عزیز و مربی ها و تیم عالیشون  کلی نتیجه های خوب گرفتیم . من کلا تو ورزش تنبل بودم و اضافه وزن داشتم . الان هیکلم خوش فرم شده . طوری که فکر میکنن من جراحی کردم . دوستای خواهرم هم دیگه به جمع ما اضافه شدن . کلی لذت باشه.  09308431380 واتساپ هست باید پیام بدید . مشاوره بشید