2777
2789

من ۲۴ هفته ام ورم کردم ۱۰ کیلو ا وزن اضافه کردم پاهام ورم کرده کفشام پامو اذیت میکنه دیگه

چیکار کنم .برنج بیشتر از هشت قاشق نمیخورم.نونم کم میخورم .نمکم فقط یکم درحدی که غذا بی نمک نشه.چیکار کنممممم نمیخوام دیگه وزنم بالاتر بره یا ورم‌کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط نمک وکم کن اگه دکترت اجازه میده پیاده روی کن ،اه اعصابم خورد شد یاد حاملگی خودم افتادم خیلی ورم داشتم دماغم دیگه نگو   

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
فقط نمک وکم کن اگه دکترت اجازه میده پیاده روی کن ،اه اعصابم خورد شد یاد حاملگی خودم افتادم خیلی ورم ...

نمکو حذف کنم ورم نمیکنم؟از دیشب حذف کردم کامل حتی تو غذاهم نمیریزم

نمکو حذف کنم ینی ورم نمیکنم؟

دقیقا نمک باعث ورم میشه

آب میره زیر پوستت

اصلا چیزای شور نخور 

به غذاتم نمک نزن

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
دقیقا نمک باعث ورم میشه آب میره زیر پوستت اصلا چیزای شور نخور  به غذاتم نمک نزن

باشه حذفش میکنم کامل

برنج و نونم حذف کنم چاق نمیشم دیگه؟خیلی وزنم داره میره بالا اخه