2777
2789
عنوان

رفتارای بد مامانم با شوهرم

1005 بازدید | 21 پست

من تو عقدم و شوهرم به گفته ی مامانم اولایا عقد هر روز میومد خونمون ولی به خاطر بد رفتاری مامانم الان فقط یه شب میاد پیشم

چون یه دفعه باهم دعوا کردیم و شوهرم دره خونرو محکم کوبید و رفت مامانم میگه شوهرت بده و نباید بهش محل بدی

امروز شوهرم گفت دیگه رفتارا جوری شده کلا نمیام و باهام قهر کرد

الان من چکار کنم

مدارا کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتار همسرت زشت بوده 

حق نداشته در خونه‌ی پدرخانمش رو با طلبکاری بکوبه 

اما مادرت هم داره زیاده روی میکنه 

به نظرم همسرت باید دلشو بدست بیاره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شوهرت کار زشتی کرده و مادرتم حق داره نگران آینده شمابشه، این قضیم فقط با صحبت حل میشه، شوهرت تو خونه مادرت دعواکرده باید عذرخواهی کنه وگرنه تموم نمیشه این جدل

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عقدی همیناش بده بخاطر خانواده ها دونفر باهم یکم بد میشن اگر میتونی زودی جشن بگیر برو خونه خودت

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

ای وای عشقم نباید بزاری مامانت اینا دعوات و با همسرت بفهمن ماجرای درم میگفتی باد پشتش بوده، وقتی دعوا می‌فهمن دیدشون نسبت به همسرت تغییر میکنه. وبه این توجه نمیکنن شاید تو اون لحظه عصبی بوده و بهش میچسبونن که بده