یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینجورم 😕 رفتم متخصص تغذیه بهم هزال داد ولی اصلا اشتها رو کم نمیکرد و خیلی هم سردرد داشتم باها ...
مارک های آمریکایی هم بی اضافه چه برسه به این قرص های ایرانی نکنید با جون و سلامتیتون بازی نکنید بعضی از این قرصا رو کبد تاثیر میزاره چربش میکنه بعضی ها هم حالت گواتر به وجود میاره یا فشار خون و ضربان رو بالا میبره که باعث ساکت قلبی و مغذی میشه شانس بیارید بی تاثیر باشه در اون صورت خدا به شما و خانوادتون رحم کرده که فقط پولتون رفته قرصهای ادیوس اصلش بالای ۵۰۰ تومان هست که فقط باعث میشه شرایط اسهال بهتون دست بده تو شرایط عادی هم اسهال بشی وزن ناشی از از دست دادن اب بدن کم میشه. ارلیستات هم یک قرص هست که چربی رو دفع میکنه یعنی کل چربی غذا رو از بدنت می کشه بیرون و دفع میکنه اون ارزونه اما چسبندگی روده میاره، به مرور داروخانه ها هم دارن
سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون
خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک! وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا