2777
2789
عنوان

خواهش میکنم سریع گارد نگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 86 پست
شما که نوبری بخدا ی تاپیک زدی تلتون چطوره گفتم سلام میرسونه خوردی منو

خودت‌ جوابو‌. چی‌ دادی‌. یادته

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اونجاش ک بعد بهم توهین کنین    

اخه اول توهین میکنن بعد همدیگرو قانع میکنن خوب اول قانع کنید نشد بعد توهین کنید😀😀

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
گفتی چقدر لوسی گفتم چقد بی جنبه ای همین

منم‌به‌ شوخی‌گفتم‌لوسی‌.   لوس‌بده‌یا‌‌بی‌جنبه

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
گفتی چقدر لوسی گفتم چقد بی جنبه ای همین

بهدش‌ یاد‌ بگیریم‌ طرف‌یه‌سوالی‌ رو‌ پرسید‌. با‌ مسخره‌ جواب‌ندیم‌ یا‌ مزه‌نپرونیم‌. با‌ تشکر😁

دیدی قاطی ای 😂😂 مقایسه میکنی 

خیلی‌ سطح‌ پایینی‌. 😁

ای بابا ادامه دعواتونه الان صلوات بفرستید تموم شد رفت

باشه‌ جوابشو‌ نمیدم‌.