2777
2789
عنوان

خواهش میکنم سریع گارد نگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 86 پست
وای بخدا ی جا ی کامنت بزاری فقط 😒😒 صدنفر گیر میدن بهت 🤢🤢

همین دیگه از خودمون شروع کنیم باورکنید تودنیای واقعی هم بیشتر به دردمون میخوره صبور تر میشیم و منطقی تر برخورد میکنیم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها هم عین من هر کاری باهام میکنن سکوت میکنم هم قلب درد گرفتم هم لرزش دست 

نه دیگه تااین حد البته منم همینم خواهر 😫

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بخدا‌ منم‌ زود‌ قاطی‌ میکنم‌.  مادر‌ شوهرم. دیروز‌ رفته‌پیش‌ شوهرم‌ از‌دستم‌ گریه‌ کرده‌.  چکار‌کنم‌ زود‌قاطی‌میکنم😣

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
همین دیگه از خودمون شروع کنیم باورکنید تودنیای واقعی هم بیشتر به دردمون میخوره صبور تر میشیم و منطقی ...

هرچی هم میگی بابا این نظر منه خب نظر تو فرق داره چرا فحش میدی کو گوش شنوا 

گار میگیریم؟؟ 😂😂😂😂😂

گارد خوب اشتباه تایپی بود دیگه عزیزم

چی شده  باز 😕

هیچی کلی گفتم توهرتاپیکی میری فقط چندتا پیام اول مربوط به موضعه وسریع به حاشیه میکشن یه دعوایی درست میکنن بعدم بوووووووووم

نه باور کن عزیزم این اقایون که میان میبینن مابراخودمون یه جنس خشنیم توسایت 😀😀

وای یبار من بدبحت ی حرفی زدم ریختن سرم فحش دادن بعدم میگن خانوادت فرهنگ نداشته چرا پای خانوده وسط میکشین بگو خودت خیلی فرهنگ داری میخواین ادمو بخورین

منكه كلأ لطيفم مگر در برابر خانواده شوعر😂😂

خداراشکر ما خانواده شوهرت نیستیم 😀😀😘

سلیطه😲😲😲

اینو کجای دلم بذارم این وسط😧😀