2777
2789
عنوان

خواهش میکنم سریع گارد نگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 86 پست
اول‌ خودش‌ شروع‌ کرد‌ نگاه‌کن‌ شما

خوب باشه عشقم مجبور نیستیم جواب بدیم که 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
😯😯😯😯 خیلی حالت بده بخدا  من کلا دوبار تو تاپیکا دیدمت یکی تاپیک خودت یکی ام الان چ خودتو د ...

😢😢😢😢😕😕😕😕👂👂👂👂👂

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شما این سطح از تربیتو میبینی؟من هی جواب نمیدم هرچی میخواد میگه

باشه بذار بگن باد میبره دوبار که جواب ندی دیگه یاد میگیریم خیلی پیگیری نکنیم

منم همه حرفم این بود که ما باید عرف جامعه رو در کنار انتخابای شخصی در نظر بگیریم چون انسانیم و وقتی ...

میگم فقط داریم با کلمات بازی میکنیم تو گفتارمون 😄😄😄

اره واقعا ...حق با شماست ...تصمیم کبری گرفتم انشالله عمل کنم    

افرین اگه گوش ندادی من برات تصمیم کبری میگرم 😄😄😄

استارتر راس میگه از همینجا شروع کنیم ..استپ ...یه نفس عمیق و سکوت    

ای قربونت عزیزم 😘😘

ولی من کلا زیاد حرف می زنم 😅😅😅

حرف بزن عزیزم اشکال نداره ولی بحث نکن

والا دیروز تاپیک زدم درباره سگ .. میگم نیاریدشون بیرون یا میاریدشون بیرون ول نکنید زیر دست و پا مردم ...

عزیزم شما بنده خدا رو عملا ترور کردی با لحن حرف زدنت شاید اگه ارومتر و مهربونتر باشیم با هم اینقدر اعصاب خوردی پیش نیاد 

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
عزیزم شما بنده خدا رو عملا ترور کردی با لحن حرف زدنت شاید اگه ارومتر و مهربونتر باشیم با هم اینقدر ا ...

ترور چیه؟ مردم ازاری اونو ندیدید؟ اونم جرم کمی مرتکب نشده .. تو اعصاب کسی نرفتم گفتم اتفاقا خیلیم حیوون خوبیه ولی وقتی میبینم کسی میترسه باید سگمونو کنترل کنیم نه اینکه ولش کنیم زیر دست و پای اینو و اون بخندیم!

منم بودم اونجا.... دقیقا منم سر یه همچین موضوعی درگیر شدم ....مشکل اینه که بعضیا فکر میکنن توی جامعه ...

والا بخدا .. خیلیم خوبش کردم دوساله دراه این رفتارای زشتشو تکرار میکنه ..زیادیم که چیزی نگیم فکر میکنن حق باهاشونه!