2777
2789
عنوان

آیا کسی هست که به تازگی عمل زیبایی بینی انجام داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 21 پست
لطفا از عوارضش بگید 

منکه هنوز نرفتم عمل چندماه دیگه میرم عوارضم واسه هرکسی فرق میکنه یکی از دوستام موقعه نفس کشیدن هی نس نس میکرد یا یکی خر وپف میکنه بعضیام هیچ مشکلی پیدا نمیکنن بلکه بعده عمل راحترم نفس میکشن 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگیدعوارض داره یان؟شوهرم میگه صدامیده دماغ یا دهن بو میده درسته؟آخه دوس دارم عمل کنم میتر ...

برا من عوارضی نداشته گلم

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
منم چند ماه دیگه میرم عمل از بینیه یه دختری خوشم اومد اسمه دکترش بهزاد عابدین بود هزینه‌شم خوب بود

سلام، عزیزم شما بینیتون رو چندسال پیش گفتید وقت گرفتید پیش دکتر بهزاد عابدین عمل کنید، عمل کردید راضی هستید؟