2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 63 پست
اها. میتونی تو اینترنت سرچ کنی قواعد زبان انگلیسی رو بخونی ولی اگه کلاس بری خیلی بهتره😍😍

کلاس که خیلی خوبه 

منتها تو بارداری میگم شاید بهم فشار بیاد 

بعد ماه چهارم ببینم میتونم از پسش بربیام؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اخه ازشلغم متنفرم بوش که بهم میخوره انگار میخوام برم اون دنیا

الهی 😅😅😅من عاشق شلغمم،از زبان هم واااااقعا بدم میومد،ولی اگه استاد خوب داشته باشی علاق مندت میکنه،من روی خودم نتیجش رو دیدم،اگه استادت خوب نیست عوضش کن

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خودم قشنگ مسلطه به محاوره شون

چندین سال اونجا بوده روم نمیشه باهاش حرف بزنم 😂😂😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
😂😂😂😂 خب خداروشکر من شلغم خوشم میاد 

من ، فیلم زیر نویس انگلیسی ببین کتاب های آسون بخون. و مهم‌ترینش برو توی صفحه افراد انگلیسی زیان باهاشون دوست شو و چت کن. چون منم خارج از کشور راه افتادم توی محیط 

همه جور لهجه ای داره. اگه متوسط باشه سطحت آره

اها مرسی برم یه سر بزنم ببینم چطوریه

من ، فیلم زیر نویس انگلیسی ببین کتاب های آسون بخون. و مهم‌ترینش برو توی صفحه افراد انگلیسی زیان باها ...

یادش بخیر یه مدت چت روم نیمباز میرفتم 

انقد مث ما که بعضی از کلماتو تو چت میشکنیم کلماتشونو میشکستن دیگه گرگیجه گرفتم نرفتم تو چتاشون😂😂

اره عزیزم خودت و نی نی رو اذیت نکن حالا وقت زیاده😍😍موفق باشی😘

مرسی دوسم

میدونی عزیزم من هنوز اولای راهم ولی کلمات و جملاتی که آموزش دادنو اره از فیلم متوجه میشم

خیلی خوبه خوش بحالت،من عاشق زبان انگلیسی هستم ولی متاسفانه اینجا کلاس نداره ک برم،

الهی 😅😅😅من عاشق شلغمم،از زبان هم واااااقعا بدم میومد،ولی اگه استاد خوب داشته باشی علاق مندت میکنه ...

مرسی ازراهنماییت متاسفانه وقت کلاس رفتن ندارم اصلا شیفت کاریم ازصبح تا شبه ولی خوب زبانم صعیفه خیلی یکی بهم گفت اگه میخوای ازمون دکترا شرکت کنی زبانت باید درسطح فول باشه

خیلی خوبه خوش بحالت،من عاشق زبان انگلیسی هستم ولی متاسفانه اینجا کلاس نداره ک برم،

چرا مگه شما کجا زندگی میکنید ؟؟؟ اگر واقعا نمیشه که کلاس برید خب میتونید از اینترنت کمک بگیرید لغات ضروری رو یاد بگیرید گرامر هارو از اینترنت و کتابای مختلف بخونید بعد که یکم راه افتادید کتاب بخونیدو فیلم ببینید

یادش بخیر یه مدت چت روم نیمباز میرفتم  انقد مث ما که بعضی از کلماتو تو چت میشکنیم کلماتشونو می ...

این چت روم برای چت انگلیسیه عزیزم؟

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸