2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

540 بازدید | 63 پست

سلام کی تونسته با روشای خونگی خودش زبان بخونه و الان قشنگ راه افتاده؟

کارایی که انجام دادید میگید مام استفاده کنیم اوقاتمون تو بارداری به بطالت نگذره؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارم میخونم اوایل کارمه وقتی میخوام بخونمشا انگار میخوام شلغم بخورم☹😑

😂😂😂😂

خب خداروشکر من شلغم خوشم میاد 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

نمیدونم شما قبلا کار کردید یا نه ولی من قبلا خصوصی گرفته بودم،الان همون چیزایی که اون موقع آموزش دیدم رو میخونم باز

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
سخنرانی های سایت تد تاک را با زیرنویس ببین

شما اینجوری راه افتادی ؟

من دوسال کلاس رفتم دیگه شرایط جوری شد نشد برم همه ی داشته هام پر پر شد؟

نمیدونم شما قبلا کار کردید یا نه ولی من قبلا خصوصی گرفته بودم،الان همون چیزایی که اون موقع آموزش دید ...

اره من کیش میرفتم دوسال تا امتحانpet رفتم دیگه نرفتم 

خیلییییییی دلم میخاد راه بیفتم 

فیلم ببین زیر نویس انگلیسیشو دانلود کن، کلمه ای که بلد نیستی تو دیکشنری بزن، از روش جعبه ی لایتنر اس ...

موافقم من زمان مدرسه ک قلم چی میرفتم باجعبه لایتنر کلی استاد بودم ولی الان خنگ شدم همه چی یادم رفته

من دارم میخونم اوایل کارمه وقتی میخوام بخونمشا انگار میخوام شلغم بخورم☹😑

چرا 😅

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸