2777
2789
عنوان

خانومایی که سقط داشتین و قلب جنینتون دیگه نزد یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 77 پست
بله واس من ۲ هفته بدون هیچ علایمی رشدش متوقف شده بود رفتم سونو ک دادم این خبرو بهم داد دنیا رو سرم خ ...

واقعا ادم شوکه میشه 

از دکتر دلیلشو سوال کردی که برای چی اینجور شد؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

درد خییییییلی بدیه من تجربه ش رو داشتم انشالله هیچکس اینطور نشه.  من بعد از سقط ناراحت نشدم  چون راضی ام به رضای خدا اما مدتی هست که حرف های اطرافیان خییلی اذیتم میکنه و از لحاظ روحی داغونم کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اونجوری نشدم فقط دلم با ماماناییه که اونجوری بچشون از دسشون رفته خیلی سخته شما چطور شد این اتفا ...

وای عزیزم کار خوبی نکردی یاد چیز خوبی ننداختی مارو ...ولی خیلی سخته جگر گوشت دیگه قلبش نزنه خدا نصیب هیچ کس نکنه

میخاستم درد دل کنید اخه انقدر بقیه راحت برخورد میکنن بااین موضوع که ادم ناراحت میشه  تو قدرت ...

هیچ کس تا وقتی براش پیش نیاد نمیتونه درک کنه خیلی سخته تا آخر عمر باهاته همش میگی اگه بود الان ی سالش بود راه میرفت دندون در آورده بود اصلا دختر بود یا پسر 

من زیاد دربارش حرف نمیزنم چون بقیه مسخرم می کنن میگن وا مگه چی بوده حالا ی لخته خون بوده نمیدونن همه امید من بوده 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
الهی شکر  خدا برای همه بخاد الهی

تو.کل بر خدا کن ...فقط زمان همه چی خوب میکنه گلم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
ممنونم عزیزم. تا چند ماه دیگه نمی تونم برم دنبال درمان دعا کنید برام تو همین چند ماه طبیعی باردار بش ...

حتما میشی غصه نخور

انقد خدا بزرگه براش کاری نداره که 😍😍😍

بیا خبرشو اینجا بما بگو ذوق کنیم

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
اخی ☹ اولین بار بود میرفتی سونو؟ 

نه عزیزم 8 هفته رفته بودم اوکی بود 12 هفته رفتم آن تی

خواست خدا بود دیگه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
هیچ کس تا وقتی براش پیش نیاد نمیتونه درک کنه خیلی سخته تا آخر عمر باهاته همش میگی اگه بود الان ی سال ...

اره می فهمم 

خیلیا اینجا بودن که از درک نشدن غصه دار میشدن 

از همون وقتی که ادم میفهمه بارداره مادر میشه اونم مث از دست دادن اولاده دیگه چه فرقی داره مادر زود دل میبنده

معمولا میگن بارداری اول اینجوری میشه دلیلشم نگفتن حالا من دردسرای بعدشو کشیدم بگم دلت خون میشه 

عزیزم بگو یه کم سبک شی 

نه راضی نشدم کورتاژ چون خیلی عوارض داره ....با 18 تا شیاف تو بیمارستان کلا دفع کردم یه دو سانت جفت م ...

عزیزم منم شش ماه پیش که سقط داشتم تو بیمارستان با شیاف دفع کردم که ۱۸میل مونده بود یه سری قرص مصرف کردم و لک ادامه داشت سونو دادم که باز یه چیزای مشکوک داشتم سری بعدش پیش متخصص زنان سونو شدم که گفت چیزی نیست و داری پریود میشی و از این حرفا. الان هر روز طی روز چندین بار زیر دلم درد ارم. تا جایی که یادمه ماه قبل هم همچین دردایی داشتم ماههای قبلتر یادم نیست. ممکنه بقایا مونده باشه؟؟؟اگه بقایا مونده باشه  باید منم هیسترو کنم با اون برش میدارن؟؟؟

نه عزیزم 8 هفته رفته بودم اوکی بود 12 هفته رفتم آن تی خواست خدا بود دیگه 

قربون خدا برم

واقعا باید راضی بود به رضاش ادم از اینده خبر نداره فقط اونه که میدونه 

هیچ کس تا وقتی براش پیش نیاد نمیتونه درک کنه خیلی سخته تا آخر عمر باهاته همش میگی اگه بود الان ی سال ...

منم دقیقا همین حال شمارو دارم چون اونایی ک با من باردار بودن الان بچه هاشون ۵ ماهشونه

عزیزم منم شش ماه پیش که سقط داشتم تو بیمارستان با شیاف دفع کردم که ۱۸میل مونده بود یه سری قرص مصرف ک ...

فقط باید سونو داخلی دقیق بشید ...نمیشه گفت چیزی 

قربون خدا برم واقعا باید راضی بود به رضاش ادم از اینده خبر نداره فقط اونه که میدونه  

مطمن باش خدا یه حکمتی تو کارش هست بهش اعتماد کن ...بگو راضیم به رضای تو ببین چطور بهترین برات بزاره