2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شوهرخوبی گیرش بیاد چی بازم پشیمون میشه؟ 

سفیدبرفی جون  اتفاقا خواستگار خوبی داشتم همه چیش پرفکت بود  ولی خانوادم نخواستن چون میخوان من شوهری متل خودشون مذهبی داشته باشم ...خسته شدم دیگع 

سفیدبرفی جون  اتفاقا خواستگار خوبی داشتم همه چیش پرفکت بود  ولی خانوادم نخواستن چون میخوان ...

عزیزم من درکت میکنم, منم دلم میخواد ازدواج کنم تاازشراین خانواده راحت شم هم بخاطر احساس نیاز, ولی واقعا نمیدونم درسته یانه, پشیمون میشم یانه.... 

عزیزم من درکت میکنم, منم دلم میخواد ازدواج کنم تاازشراین خانواده راحت شم هم بخاطر احساس نیاز, ولی وا ...

منم حرفای اطرافیانم گنگم کرده.میتونم بدونم مشکل شما چیه 

22

اهان .تو فکر کنم چون بزرگتر از منی بهتر بتونی تصمیم بگیری.یه هرحال باید طرفت رو خوب بشناسی که بدتر نشه .اگه خوب میشناسیش بنظرم ازدواج کن .والا وضع ما که بدتر نمیشه .ما که دعوا داریم حداقل دعوا با یه نفر باشه بهتر از دعوا با ۵ نفره

اهان .تو فکر کنم چون بزرگتر از منی بهتر بتونی تصمیم بگیری.یه هرحال باید طرفت رو خوب بشناسی که بدتر ن ...

خاستگارکه سنتیه نمیشناسمش, ولی ترس ازشکست دارم, میترسم مث پدرومادرم توزندگی مشترک شکست بخورم 

[QUOTE=92781366]خاستگارکه سنتیه نمیشناسمش, ولی ترس ازشکست دارم, میترسم مث پدرومادرم توزندگی مشترک شکست بخورم

مواظب باش .اکتر کسایی ک پشیمونن از ازدواج بخاطر اینکه سنتی بوده .کاش بتونی بیشتر بشناسیش‌.درباره اش زیاد تحقیق کن تا مطمئن شی