کنجد_مومونی مدیر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 عنوان تاریخ سونوگرافی دقیقتره یا خودمون؟ | مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 24 پست بچه ها من تاریخ اقدامم و لقاحمو میدونم هرچی به دکتر میگم باز تاریخ خودشو میزنهخووووو چرااااااا؟؟؟؟؟😑😑من که میدونم دقیق تاریخم کی هستششماها خودتون تاریخ میدونستید یا دکتر گفت؟ تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊 1398/03/17 | 06:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 اولین روز اخرین پریت کی بود ۲۲ اسفند تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 دیگه عزیزم اون سن جنینه... انقدام ک فکر میکنید فرآیند بارداری ساده نیست. مثلاً من بر اساس تاریخ تخ ... یه معیار گیج کننده ایه کلا 🤯😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
kiyanaaaa عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2374 ۲۲ اسفند ۱۲ هفته و دوروزی الان تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 خخخخ . خو اینو ب دکترت بگو ک فقط یبار اقدام کردی گفتم گفت افرین ماشالله ولی همون که خودم میگم😁😐 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
kiyanaaaa عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 2374 گفتم گفت افرین ماشالله ولی همون که خودم میگم😁😐 دکترت درست میگه ۱۲ هفته و ۲ روزی الان تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 دکترت درست میگه ۱۲ هفته و ۲ روزی الان 😁 دکترم با سونوم موافق نیستن باهمسونو هم گفت ۱۳ هفته ای😂😂😂😂بچه مو فردا در نیارن صلواعووووت😂😂😂 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
تنها۷۹ عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 کلا از رو سن پریود حساب میکنن هرکس که پریودش منظممن سن پریود و سن سونو تشکیل قلب سه هفته اختلاف داشت!واسه همین برای ان تی و اینا منو با حساب سونو قلب فرستاد :)
کنجد_مومونی مدیر استارتر عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 962 کلا از رو سن پریود حساب میکنن هرکس که پریودش منظم من سن پریود و سن سونو تشکیل قلب سه هفته اختلاف دا ... ادم گرگیجه میگیره ازین همه تضاد 😁 تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
nazi_ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 8877 ۲۲ اسفند ان تی رفتی هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........