2777
2789

بچه ها من تاریخ اقدامم و لقاحمو میدونم 

هرچی به دکتر میگم باز تاریخ خودشو میزنه

خووووو چرااااااا؟؟؟؟؟😑😑

من که میدونم دقیق تاریخم کی هستش

شماها خودتون تاریخ میدونستید یا دکتر گفت؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاریخ چیو میدونی . 

دکتر سونو ان تی اولیو حساب میکنه حالا توبری بالابیای پایین

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
نه گلم تاریخ سونو درسته. چون سن جنین رو بر اساس ی معیارهایی اندازه میگیرن. ربطی ب تاریخ تخمک گذاری ...

جدی؟

اخه خب از زمان لقاح من یه ادم حامله محسوب میشم دیگه

قبلش به چه کارشون میاد یه زندگی عادی داشتم قبلش😁

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
منم مشکل تورو دارم. خودم میدونم کی نطفه بسته شده... ولی بازم اونا عقب ترشو میگن

اره انگار اصلا عهد کردن بچه رو کال در بیارن واسه همه😐

خودشون بهت میگن چون تو میگی ک کی رابطه بوده ولی اون تخمین میزنه زمانی ک بارداری انجام شده و دیگه تو ...

خب دو سه روز باید جابجا بشه تاریخ 

چون من پریودام منظمه 

یهو یه هفته و نیم میندازه اونور ادم میگه اخه چرااا😐😐😐

کامنتم نامرتبط  با موضوع تاپیک تون  ولی حیفم اومد نگم ؛

امضاتون یه آرامش خاصی داره ..

اگر واقعا بهش اعتقاد دارید ؛ بنظرم خیلی آدم صبور و آروم  و  رشد یافته ای هستید .... و واقعا خوش ب سعادت تون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تاریخ چیو میدونی .  دکتر سونو ان تی اولیو حساب میکنه حالا توبری بالابیای پایین

من تاریخ لقاحمو میدونم 

فقطم یه بار اقدام کردم دیگه ازین دقیق تر ؟

باز میگن بچه ۱۲ هفتشه 😐

به حساب خودم یه هفته کمتره 

من تاریخ لقاحمو میدونم  فقطم یه بار اقدام کردم دیگه ازین دقیق تر ؟ باز میگن بچه ۱۲ هفتشه 😐 ...

خخخخ .  خو اینو ب دکترت بگو ک فقط یبار اقدام کردی

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
جدی؟ اخه خب از زمان لقاح من یه ادم حامله محسوب میشم دیگه قبلش به چه کارشون میاد یه زندگی عادی داشت ...

دیگه عزیزم اون سن جنینه...

انقدام ک فکر میکنید فرآیند بارداری ساده نیست.

مثلاً من بر اساس تاریخ تخمک گذاریم  جنینم بود ۷ هفته و ۵ روز، رفتم سونو گفت سنش هست ۷ هفته و ۲ روز.

بعداً توی ۱۹هفتگی رفتم سونو، گفت سن جنین در اصل هست ۱۸ هفته و ۵ روز   ولی  بر اساس اندازه‌ش  الان هست ۱۸ هفته و ۲ روز.

ی معیارهای خاصی داره کلاً...

من تاریخ لقاحمو میدونم  فقطم یه بار اقدام کردم دیگه ازین دقیق تر ؟ باز میگن بچه ۱۲ هفتشه 😐 ...

اولین روز اخرین پریت کی بود

کامنتم نامرتبط  با موضوع تاپیک تون  ولی حیفم اومد نگم ؛ امضاتون یه آرامش خاصی داره . ...

مرسی عزیزم

تلاش میکنم در راستای امضام حرکت کنم 

امیدوارم خدا کمکم کنه

ظاهرم خیلی شیطونه ولی عمیقا باور دارم امضامو 😍😍