الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
چون نگهداری حیات وحش در اسارت درست نیست از لحاظ تغذیه ، بافت اکوسیستم ، مهاجم بودن حیوان و .. ...
سمورچه اصلا مهاجم نیست. من دو سال پیش یه بچه روباه پیدا کردم که یه ماشین بیشعور زده بود بهش و داشت جون میداد. بردمش بیمارستان و هر روز راه میبردم اش که بتونه برگرده به طبیعت روزی که رفتیم برش گردونیم نمیرفت همش میومد بغل من
روباه هم وحشیه ولی چرا پیش ما موندن رو ترجیح میداد؟؟؟؟؟
هععععععی اگر قرار باشه ما همگی از طبیعت یه چیزی برداریم چی میشه ؟ غذای روباه چیه ؟ منظ ...
وقتی میشه گفت اکوسیستم بهم میریزه که من حیوون خودم ببرم جایی که نباید آزاد کنم مثل اینکه خیلی ها سنجاب هاشون رو بردن تو پارک ها. اون روباه هر چی ما میخوردیم میخورد البته غذای پخته بهش نمیدادم که بتونم برش گردونم و تنها مشکلم باهاش این بود که تو حیاط نمیشد بزارمش باید تو خونه با ما میموند. سمورچه ای هم که تو اسارت به دنیا میاد هرگز نمیشه برش گردوند به دامن طبیعت لطفا خودتون رو گول نزنید.