2777
2789
عنوان

پسر همکلاسیم اومد پی وی بهم گفت که

2050 بازدید | 61 پست

گفتش که وقتی سرت تو گوشیه بچه ها بهم میخندن 

گفتش همه پشت سرم حرف میزنن میگن معلوم نیس تو گوشیم چه خبره و اینکه کنارش هم گفت بهم برمیخوره بهت میخندن

راست میگه من به گوشیم اعتیاد دارم 

نمی‌دونم چیکار کنم واقعاااا

خیلی از زندگیم عقب افتادم 

خدایا آنچه که طاقت آن نداریم بر دوش ما مگذار..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده حسودیش شده ازت خوشش میاد داره میترکه توسرت تو گوشیه دوست داره ببینه چیکار میکنی

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
غلط کرده حسودیش شده ازت خوشش میاد داره میترکه توسرت تو گوشیه دوست داره ببینه چیکار میکنی

آره گفت میشه باهم دوست شیم 

قبول کردممم خخخ

خدایا آنچه که طاقت آن نداریم بر دوش ما مگذار..

دیگه عزیزم در این حدم خوب نیسته همکلاسی آدم بیاد بهش بگه سرت خیلی تو گوشیه به اندازه اونم ﭺی نه یه همکلاسی دختر پسر

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ