2777
2789

چرا؟؟ایا مشکل داشتین یا خودتون نخواستید..منم 3 ساله باردار نشدم بعد از رفع مشکلم الان تو اقدامم همش استرس دارم و فک میکنم اصلا باردار نمیشم وبهم نمیاد که مادر بشم 

سه ساله ازدواج کردی عزیزم؟ 

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا با افکار منفی به خودتون استرس ندین. به این فکر کنید خدایی که این همه انسان آفریده این یکی هم براش کاری نداره و ان شاءالله شما رو به آرزوتون می رسونه. این همه آدم بعد از درمان باردار شدن

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

منم بعد ۳ سال .....و دوماه تو اقدام بودم تا حامله شم ....خودم نمیخواستم زود بود برام خووووو

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

عزیزم استرس سمه اصلا بهش فک نکن ب چیزای خوب دیگ فک کن تو بیخیالی میشع...من مجردم اما این حرف ی دکتر خیلی خوبه...اصلا فکر نکن ک داری برای بچه اقدام میکنی فقط لذت ببر فکر نکن و استرسم دور کن...ورزشم خوبه سبک

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

ما بیش از پنج ساله (دقیق نمیخوام بگم چند سال) که ازدواج کردیم و هنوز بچه دار نشدیم.

البته نمیخوایم فعلا.

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت