2777
2789

پسرم شدید به پروتئین آلرژی داره.شیر خشک هم می خوره شیر خودم رو هم می خوره .خودم پنج ماهه رژیم گرفتم قرص کلسیم مصرف میکردم ولی معده ام رو اذیت میکنه تصمیم گرفتم دیگه به پسرم شیر خودم رو ندم فقط شیر خشک بدم.خیلی عذاب وجدان دارم به نظرتون چیکار کنم

عذاب وجدان نداره

اگر نظر دکترش هم همینه انجام بده..از عذاب بچه ک بهتره

حالا شیر ما به چه درد میخوره وقتی چیز مفید نمیخوریم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی عذاب وجدان نداشته باش 

اینقده راحت تر میشی که نگو من که دحترم رو که از شیر گرفتم به آرامش رسیدم پسرمم منتظرم یه سالش بشه دیگه شیر ندم بهش برام کار اذیت کننده اییه بیشتر

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

منم بچه ام آلرژی داره. از دوماهگیش رژیم گرفتم. اوایل خیلی خیلی سخت بود. حدود ۶ ماه اصلا لبنیات نخوردم. ماههای اول فقط مرغ، برنج، هویج، سیب، نون ذرت... بدون هیچ ادویه ای، فقط زردچوبه و نمک. خیلی اذیت شدم ولی ادامه دادم. کم کم رژیمم رو بازتر کردم و هربار یه خوراکی جدید تست میکردم. لبنیات رو هم بعد از فکر کنم ۶ ماه، با مقدار کم شروع کردم. الانم که بچه ام حدود ۲۰ ماهشه هم به خودش لبنیات میدم(بجز شیر) و هم خودم همه چی میخورم. البته اینم بگم که شیرم بخاطر این رژیمهای سخت کم و کمتر شد... شیرخشک شیر اصلی بچه ام هست، ولی دلم نیومد همین مقدار شیر خودمو دریغ کنم...

کج کلاه خان یارمه
میشه بگی چه شیر خشکی به بچه ات میدی دختر منم الرژی داره شیرخودمو فقط یه ماه دادم بعدش آپتامیل  ...

آپتامیل جونیور میدادم ولی باز بالا می آورد.دکتر جدیدا براش الکر تجویز کرده .از وقتی شیر الکر رو میدم دیگه شیر خودمم نمیدم اصلا بالا نمیاره.

منم بچه ام آلرژی داره. از دوماهگیش رژیم گرفتم. اوایل خیلی خیلی سخت بود. حدود ۶ ماه اصلا لبنیات نخورد ...

من هم پنج ماه رژیم گرفتم ولی به شدت استخوان درد گرفتم اون قدر هم شیر ندارم 

من هم پنج ماه رژیم گرفتم ولی به شدت استخوان درد گرفتم اون قدر هم شیر ندارم 

منم شیرم کمه، خیلی کم. ببین تست کن ماست رو. مثلا چند روز پشت سر هم روزی یه استکان ماست بخور. ببین بچه ات علائم آلرژیش نشون داده میشه؟ اگه بچه مشکلی نداشت مقدارشو بیشتر کن. من اینطوری کردم. الان بچه ام هم ماست میخوره. فکر میکنم اگه کم کم از طریق شیر شما وارد بدنش بشه شاید خودشم مقاوم تر شه 

کج کلاه خان یارمه
میشه بگی چه شیر خشکی به بچه ات میدی دختر منم الرژی داره شیرخودمو فقط یه ماه دادم بعدش آپتامیل  ...

بهش ساده نده فعلا. هنوز خیلی زوده براش. همون اچ آ رو ادامه بده. برای شیر ساده باید کم کم شروع کنی. مثلا یکساله که شد، شروع کن. هر روز یه درجه ساده بده، اگه خوب بود، بعد از چند روز دو درجه بده، اگه خوب بود بیشتر و بیشترش کن. باید ببینی بدنش مقاومت میکنه یا نه

کج کلاه خان یارمه