2777
2789
عنوان

چرا انقد زیاد شده

336 بازدید | 26 پست

بچه ها دقت کردید با وجود اینهمه رسیدگی قرص و دارو و مراقبت چقدر سقط زیاد شده

ناخدا نگید از پارازیته

همش این نمیتونه باشه 

من واقعا متعجبم😒😒😐

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

اون ناخدا نیست ترخدا بود 😂😂😂

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

پارازیت چیه ؟؟!

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارازیت چیه ؟؟!

امواج رادیوویی

خودمون ضعیفیم خواهر کو خوراک درست درمون

بابا طرف تو سیستان بلوچستان بااون بی امکاناتی بهتر بچشو نگه می‌داره

اونجام امکانات نیست 

یکی از دلایلشم انعقاد نطفه تو سه شب آخر ماه قمری که منجر به سقط میشه

اره واقعا ولی کسی به این توجه نمیکنه خیلی

بابا طرف تو سیستان بلوچستان بااون بی امکاناتی بهتر بچشو نگه می‌داره اونجام امکانات نیست 

اره خب راست میگی

اما خودت فکر کن هرچی به آینده میریم مریضیا بیشتر و نازایی زیادتر جوونا همه از سکته میمیرن 

قبلا واقعا بهتر بود شرایط ...

یادت بخیر عشقه من
اره خب راست میگی اما خودت فکر کن هرچی به آینده میریم مریضیا بیشتر و نازایی زیادتر جوونا همه از سکته ...

اره منم همینو میگم

انگار قرصو داروها همه الکیه

همه هی بدتر میشیم نمی‌دونم چرا

چرا قدیم همه چی بهتر بود 😒

اونا هم به کنار دلمونم دیگه خوش نیست  همه غمگینن

اره بخدا هر کیو می بینی دنیای استرسو تشویشه

بخدا دلم کباب میشه بعضیا میان میگن سر هیچ و پوچ بچشون سقط شده 

کی می‌دونه سر روح و روان اون مادر چی میاد

قربون خدا برم اخه چرا اینجوری میشه😒😞