2777
2789
عنوان

چرا انقد زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 26 پست
اره واقعا خیلی زور داره خدا حال دلمون رو خوب کنه

هعیییییی 

ایشالله 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من ماما هستش! میگه برخلاف اون چیزی که همه فکر میکنن خیییییلیییی ناباروری زیاد شده

اره اصلا همه چیزای بد زیاد شده 

اخهههههه چراااااا

نصف کاربرای اینجا بچه سقط کردن بنده خداها

دل ادم میگیره 😔

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

دلیلش فقط تراریخته هاست 

دارن با تغذیه نابودمون میکنند 

پفک و کنسرو و نوشابه که کنار بگذاریم 

حتی مواد سبزیجاتی رو هم با اب مناسب و کود شیمیایی و بذرهای تراریخته 😐 پرورش میذن 

الان دارن پنبه تراریخته کشت میکنند 

یعنی هم رو پوشک و هم نوار یهداشتی خانم ها 

اثر میگذاره 😓😓😓😓

یا ابالفضل العباس علمدار 
دلیلش فقط تراریخته هاست  دارن با تغذیه نابودمون میکنند  پفک و کنسرو و نوشابه که کنار بگذ ...

خدایا 

ادم کجا پناه ببره از دست این بشر

دست به هر چی زد نابود کرد 

تغدیه دلیلش فقط همینه

واقعا تغذیه خیلی مهمه 

خدا خودش رحم کنه به بچه های که بااین غذاها رشدمیکنن تو وجودمون 

واقعا تغذیه خیلی مهمه  خدا خودش رحم کنه به بچه های که بااین غذاها رشدمیکنن تو وجودمون

آره واقعا حداقل دلم خوشه ب ویتامینایی ک میخورم بازم نمیدونم چقدر رو بنیشون تاثیر داره

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
از دست دولتمردان خیانت کار و وزیر بهداشت مون نه از دست بشر

بشرن دیگه اینام

😑

توروح اول و اخر خائن به مردم 

آره واقعا حداقل دلم خوشه ب ویتامینایی ک میخورم بازم نمیدونم چقدر رو بنیشون تاثیر داره

ایشالله که موثره

دیگه ادم هر کاری واسه سلامتی جگر گوشه ش می‌کنه بقیشو باید بسپاریم به خدا