2777
2789
عنوان

شوهر لجبازوتومخی وقهر قهرو

249 بازدید | 14 پست

وای بچه ها من چه کنم خلاصیم از دستش ندارم روانیک کرده روز شهادت امام علی تاحالا حساب کنید چند روزه منو اون روز کتکم زده وقهر کرده الانم با هیچی کار نداره نه خرید منزل نه بیرون کن کلا یک ماهه یشتره سوارکاشینم نشدم با چندر غاز پولی که میده باید خریدامو کنم دعااییی چیزی ندارید بخونم طلاقم بده خلاص بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت 9 شب بزار جلوی در  شهرداری بیاد ببرتش  دعاااااا  با دعا طلاق میگیرین جدیدا؟

اخه پدر مادرمم پشتو نیستن من ۵ ساله دارم تو این جهنم زندگی میکنم بسم نیست الان مثلا تعطیلاته فقژ خونه موندم غصه میخورم از قیافه هم افتادم انقدر حرص میخورم 

دعاچراآخه.وقتی تصمیم طلاق داری بروبه خانوادش بگوبه خانواده خودت یبگومشکل رو.اگه نتونستن حل کنن وحل نشداونوقت طلاق بگیردیگه.بنظرم اگه خیلی توفشاری به خانواده هااول بگو.خصوصابااونی که شوهرت بیشترازش حرف شنوی داره

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»

کاش ما آدما یاد میگرفتیم خدا بهمون عقل داده 

گفته تو ازاین لامصب استفاده کن بعد دعاهم بکن 

چرا وقتی کتک میخورین نمرین پزشک قانونی نامه بگیرین که وقتی خواستین طلاق بگیرین نیاز به دعا نداشته باشین؟

حالا شما برو درخواست طلاق بده ایشون طلاقت میده نگران نباش 

اخه پدر مادرمم پشتو نیستن من ۵ ساله دارم تو این جهنم زندگی میکنم بسم نیست الان مثلا تعطیلاته فقژ خون ...

خودت مشکل جسمی داری خدایی نکرده برو کار کن  پول جمع کن  مستقل زندگی کن       فک میکنم یه خانومی که 22 رو رد کرده باشه بتونه  واسه زندگیش تصمیم بگیره  اگر انقد عذاب میکشی و قصدت فقط  طلاقه نه سازش  اول  یه منبع در آمد پیدا کن  بعد  برو دنبال  کار طلاقت خانه امن  جایی که زنای بی سرپرست میمونن یه مدت اونجا بمون تا بتونی یه سرپناه واسه خودت ردیف کنی   کار نشد نداره

دعاچراآخه.وقتی تصمیم طلاق داری بروبه خانوادش بگوبه خانواده خودت یبگومشکل رو.اگه نتونستن حل کنن وحل ن ...

خانواده داره مگه خانواده خودمم میدونن تو فشارم با دخن روزه کلی کتک خوردم ازش جلو هم افتاده حالا رفته باداییمم حرف زده

خانواده داره مگه خانواده خودمم میدونن تو فشارم با دخن روزه کلی کتک خوردم ازش جلو هم افتاده حالا رفته ...

اگه میتونی یه جوری راضیش کن ببرش مشاوره.هرچندکه میدونم خیلی کم مرداهستن که قبول کنن.اخرین گزینت طلاق باشه اگه واقعاسخته زندگی باهاش که خب طلاقش بده

زيبايي انسان در چيست؟ روزي شاگردان نزد حکيم رفتند و پرسيدند: «استاد زيبايي انسان درچيست؟» حکيم 2 کاسه کنار شاگردان گذاشت وگفت: «به اين 2 کاسه نگاه کنيد اولي ازطلا درست شده است ودرونش سم است و دومي کاسه اي گليست و درونش آب گوارا است، شما کدام راميخوريد؟» شاگردان جواب دادند: «کاسه گلي را.» حکيم گفت: « آدمي هم همچون اين کاسه است. آنچه که آدمي را زيبا ميکند درونش واخلاقش است. بايد سيرتمان رازيباکنيم نه صورتمان را»
اگه میتونی یه جوری راضیش کن ببرش مشاوره.هرچندکه میدونم خیلی کم مرداهستن که قبول کنن.اخرین گزینت طلاق ...

دخالت های بیجای خانوادم  و فامیلام نذاشته تاالان موندم من همون شب عروسیم فهمیدم این ادم روانیه