2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

389 بازدید | 40 پست

سلام خانمای گل😊من خواننده خاموش بودم وخیلی هاتون رو میشناسم .هدفم از زدن این تاپیک یه دورهمی برای خانمای متاهل باتجربه و بی تجربه است که باهم حرف بزنیم.ازتجربیات و اشتباهامون توزندگی بگیم از تغییرهایی که تونستیم ایجاد کنیم توی زندگی مون و...خواهش میکنم اگه تجربه ای دارین دریغ نکنین شاید یه زندگی رو نجات بدین😄اگه هم مشکلی دارین بگین شاید دوستان بتونن بهتون راهکار بدن.چندتا تاپیک مفید هم تو این زمینه ها سراغ دارم که لینکاشون رو میدم😊

خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کی بیدم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

من یه مسئله بزرگ دارم تو زندگیم ک خیلی آزار دهندس

هیچ راهکاریم ندارم واسش 

ممنون میشم دوستان کمکم کنن

من هر وقت کاری داشته باشم یا چیزی بخوام یا جایی بخوام برم وقتی ب شوهرم میگم تو اکثر مواقع میگه خستم یا نمیتونم یا ندارم

ولی اگر جاریم بهش بگه قبول میکنه  

مثلا همین امروز قرار بود بریم بازار ی شهر ساحلی هز  چی من گفتم میگفت نه بعد جاریم پیام داده ما میخوایم بریم شما چیکار میکنید تا به شوهرم گفتم گفت اماده شو بریم  

من یه مسئله بزرگ دارم تو زندگیم ک خیلی آزار دهندس هیچ راهکاریم ندارم واسش  ممنون میشم دوستان ...

تواین مورد خیلی تاپیک دیدم تو نی نی سایت اکثرا راهکار ها این بود که اصلا به روی شوهرتون نیارین که روی جاریتون حساس شدین و وقتی کاری براتون میکنه باتشکر تشویقش کنین البته اینا لازمش صبوری شماست که بتونین کم کم رفتار همسرتون رو تغییر بدین

خدایا شکرت❤
من یه مسئله بزرگ دارم تو زندگیم ک خیلی آزار دهندس هیچ راهکاریم ندارم واسش  ممنون میشم دوستان ...

چه قدر ناراحت کننده ست این مسئله عزیزم

اما کاش یه طور دیگه فک کنی

شاید شوهرت دوس داره با بیشتر وقت گذروندن با خانواده ی برادرش روابط محکمتری باهاشون داشتع باشه

و فقط چون پیشنهاد خانواده ی برادرشون از طریق جاری منتقل میشه، شما همچین احساس بدی پیدا کردید

تواین مورد خیلی تاپیک دیدم تو نی نی سایت اکثرا راهکار ها این بود که اصلا به روی شوهرتون نیارین که رو ...

متاسفانه من اصلا نمیتونم خودمو کنترول کنم و اکثرا جنجال راه میندازم

شوهرمم همیشه بهم میگه حتما اون از تو سره ک اینقد بهش حسودیت میشه  

نمیفهمه عکس العمل های من بخاطر توجه اون ب جاریمه