2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 40 پست
چه قدر ناراحت کننده ست این مسئله عزیزم اما کاش یه طور دیگه فک کنی شاید شوهرت دوس داره با بیشتر وقت ...

اره دقیقا همینه ک شما میگی 

ولی این برای من اصلا وجه خوبی نداره

حتما همیشه کاری ک پیش میاد هم جاریم ب شوهرم زنگ میزنه و میگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من اصلا نمیتونم خودمو کنترول کنم و اکثرا جنجال راه میندازم شوهرمم همیشه بهم میگه حتما اون ...

گلم بزرگترین اشتباهت همین بوده که همسرت رو متوجه حساسیتت کردی و اینکه به روهم آورده که داری بهشون حسادت میکنی..ازقدیم میگفتن میخوای نمک بریزی توغذا پشتت رو به شوهرت کن نبینه.یعنی اینکه نذار شوهرت بفهمه حساسیت هاتو هم عامل سو استفادش میشه هم روی ناخودآگاهش اثر میذاری که شما رو باجاریتون قیاس کنه 

خدایا شکرت❤

یه اشتباه خیلی بزرگی که تو زندگیم کردم خیلی بزررگ با جاریم مثه خواهر درددل کردم ولی اون مثه جاااری بود از نوع بد

تموم کارای خوب و رفتارهای درست رو از من یاد گرفت چه ها که با من نکرو الان نزدیک ۱ ساله قطع رابطه مطلق 

هستیم اعصابم آرومتره

نزدیک ۱ سالم هست جاری جدید اومده آخریه 

دیگه زرنگ شدم حدو حدود رو رعایت میکنم واصلا صمیمی نمیشم و هر حرفی رو بهش نمیگم😑

خودم تجربه های زیادی داشتم اولیش اینکه باید صبور بشیم .بنظرم یه زن صبور میتونه همه کاری در زندگیش بکنه .زنی که موقع عصبانیت با صبوری بتونه به خواسته اش برسه اززنی که با دعوا و بحث به هیچ جایی نمیرسه خیلی جلوتره😊

خدایا شکرت❤
یه اشتباه خیلی بزرگی که تو زندگیم کردم خیلی بزررگ با جاریم مثه خواهر درددل کردم ولی اون مثه جاااری ب ...

منم این اشتباه رو با بعضی فامیلای شوهرم داشتم😞باهاشون خیلی صمیمی شدم و همه حرفامو گفتم بعدا دردسر شد..‌الان مدتیه تصمیم گرفتم باهیچ کس دردودل نکنم حتی شوهرم ...اونم مواقع دعوا ممکنه سو استفاده کنه فقط مینویسم 

خدایا شکرت❤
گلم بزرگترین اشتباهت همین بوده که همسرت رو متوجه حساسیتت کردی و اینکه به روهم آورده که داری بهشون حس ...

اره دقیقا همین اتفاق افتاده

و بتر از همه جاریمم فهمیده ک من ازش خوشم نمیاد و حتما پیش خودش فک میکنه بهش حسودیم میشه

در صورتی ک از نظر زیبایی اصلا قابل قیاس با من نیست خدایی 

من خیلی سرترم 

ولی شوهرم خیلی حرف اونو قبول داره و من...  

اره دقیقا همین اتفاق افتاده و بتر از همه جاریمم فهمیده ک من ازش خوشم نمیاد و حتما پیش خودش فک میکنه ...

هنوزم دیر نشده.دیگه هیچ حرف و اعتراضی راجع به جاریتون به شوهرت نکن اگه هم احیانا خودهمسرتون حرفی زد نشنیده بگیر یا یه جوری ازخودت تعریف کن شوهرت همینکه ببینه حساسیتت ریخته و خودتو قبول داری فرق میکنه بعدم گلم من تجربه خودمه که هروقت سرهرچیزی بحث و دعوا کردم به هیچ جایی نرسیدم  سعی کن به جای بداخلاقی کردن راهشو یاد بگیری وکاری کنی شوهرت بیشتر به خواسته هاتون اهمیت بده ولی چیزی که الان اهمیت داره اینه که شما اعتمادبه نفس خودتونو زیاد کنین

خدایا شکرت❤
گلم بزرگترین اشتباهت همین بوده که همسرت رو متوجه حساسیتت کردی و اینکه به روهم آورده که داری بهشون حس ...

نقطه ضعف من خانوادمه شوهرمم حسابی زجرم میده

جلو خانواده خودش بااا ادب مهربون هواداره من

ولی جلو خانواده من بی ادب بی تربیت باهام بدررفتاری کنع...‌.همه چی

نقطه ضعف من خانوادمه شوهرمم حسابی زجرم میده جلو خانواده خودش بااا ادب مهربون هواداره من ولی جلو خا ...

دلیل خاصی نداشته رفتارشون؟مثلا از یه نفر تقلید کنه اینکارو یا اینکه باخانوادتون مشکل داشته باشن و اینجوری بخوان ناراحتیشون رو ابراز کنن؟

خدایا شکرت❤