2777
2789
عنوان

خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 40 پست

الان داریم با خانوادش میریم بیرون دیشبم رفتیم با اونا خوششش حاله خرج می کنه زحمت میکشه الان داره براشون غذا درست می کنه با خانواده من دمق ساکتتت....اگه حرفی هم بزنه انقدر نیش داره که می گم کاش حرف نمی زرددد

خانواده خودش فقیر خانواده ما پولدار شاید واسه اینه 

نمی دونم

شایدم واسه اینه ک می گه چرا برای پدر مادرت جبهه می گیری باید طرفه منو بگیری...ولی جلو اونا خیلی بی ادبه .... صداشو میبره بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داریم با خانوادش میریم بیرون دیشبم رفتیم با اونا خوششش حاله خرج می کنه زحمت میکشه الان داره برا ...

گلم اون تاپیکی که اخر بار لینکش رو دادم روبخون من معتقدم خیلی ازرفتارهای همسرمون میتونه بازخوردکارای ما باشه مثلا شما که اینجوری میگی بهتره چندباری حمایتش کنی یا حداقل سرپدرومادرت دعوا نکنی تاحساسیت همسرتون کم بشه همسرمنم باخانواده من که هستیم خیلی کم حرف میشه و بیحال دلیلش هم اینه که توی خانواده ما عادت هایی که اونا دارن رو بدمیدونن و سراین موضوع ها بحث میکردیم اونم سعی میکنه کلا هیچی نگه که بحثمون نشه

خدایا شکرت❤
گلم اون تاپیکی که اخر بار لینکش رو دادم روبخون من معتقدم خیلی ازرفتارهای همسرمون میتونه بازخوردکارای ...

دقیقااا بابام سرهنگه همه چیزو بد می دونه بلند حرف زدن محکم در بستن رو مبل بد نشستن رو مبل نشسته خوابیدن بلند حرف زدن بچه زدن متلک وار حرف زدن اون همه این کارا رو خونه بابام می کنه ولی برای خانواده خودش انقدر خوبه انقدر خوبوبا ادب

گلم اون تاپیکی که اخر بار لینکش رو دادم روبخون من معتقدم خیلی ازرفتارهای همسرمون میتونه بازخوردکارای ...

خودش می گه باید طرفه منو بگیری

جرئت ندارم یه کلمه از خانوادم درد ودل کنم شیش تا فحش میزاره روش بهشون می گه

صداش بلندترین صدای دنیاااااس

دقیقااا بابام سرهنگه همه چیزو بد می دونه بلند حرف زدن محکم در بستن رو مبل بد نشستن رو مبل نشسته خواب ...

باهاش حرف زدی؟نه اینکه ازخانوادتون عملا حمایت کنین و همسرتون رو محکوم کنین بهش بگین که وقتایی که پیش خانواده شما هستین بهتره یه سری چیزا رو رعایت کنه که حرفی پیش نیاد بگو من همه رفتارهای توروقبول دارم ولی دلم میخواد حرفی پیش نیاد که دلخور بشی ازاونطرفم سعی کن وقتی پیش خانوادتون هستین اگه حرفی زده شد بین پدرتون و شوهرتون موضع گیری نکنین یا یه جوری کار همسرتون رو ماست مالی کنین لینکه حس کنه طرف خانوادتون هستین بیشتر لجبازش میکنه

خدایا شکرت❤
خودش می گه باید طرفه منو بگیری جرئت ندارم یه کلمه از خانوادم درد ودل کنم شیش تا فحش میزاره روش بهشو ...

عزیزم😞پس حدسم درست بود شوهرتون به حمایت شما نیاز داره و چون گاهی حس کرده طرف خانوادتون رو میگیرین بدتر حساس و لجباز شده.یه مدت صبوری کردن و خوش اخلاقی مطمئن باش مشکلت رو حل نکنه تا حد زیادی کم میکنه

خدایا شکرت❤
باهاش حرف زدی؟نه اینکه ازخانوادتون عملا حمایت کنین و همسرتون رو محکوم کنین بهش بگین که وقتایی که پیش ...

باشه 

حسودیش میشه😟😟به اینکه من طرفه خانوادمو بگیرممم من می گم داد نزن فقطططط تنه صداااش بللللنددددد

باشه  حسودیش میشه😟😟به اینکه من طرفه خانوادمو بگیرممم من می گم داد نزن فقطططط تنه صداااش بللل ...

نگو درست بشو نیست بنظرم همینکه بفهمه شما براش بیشتر ازخانواده تون اهمیت قائلین درست میشه😊البته خب کارتون سخته چون میگین ۲۰ ساله عادتش شده ..برای دادنزدن هم تا یه چیزی میگه عصبانی میشه شما کشش نده گلم حوصله داری اعصاب خودتو خرد کنی؟😞وقتی عصبانی میشن هرچی بگی میخوان حرف خودشون رو بزنن

خدایا شکرت❤

ممنون ک منشنم کردید ...

1)  یه رویه ی متعادل رو پیش بگیریم  تو زندگی مون ،  نه انقدر محبت کنیم ک  وظیفه مون شه،  نه انقدر  فاصله بگیریم  از آدمها  ک فراموش شیم

2)  تا وقتی ازمون نظر نخواستن ،  نظر ندیم ... ولی موقع نظر دادن هم  حواس مون جمع باشه  ک  وارد حریم شخصی طرف نشیم  و نظر عاقلانه و با تدبیری بدیم ک اعتمادشون جلب شه 

3)  مردها  ، زنی رو دوست دارن ک پایه ی کارهای مثبت شون  باشه ... خانمهایی ک مدام  محدودشون میکنه  رو ، نمی پسندن ...  

4)  وقتی عصبانی میشن ، موقتا سکوت کنیم و بعدا در آرامش حرفهامون رو بزنیم ... این طوری  شرمنده میشن خودشون

5)  مردها  انقدر ک  با تشویق  و تلقین  متحول میشن

با قهر و جیغ و داد  نمیشن ! 

6)  جلوی جمع، بین خانواده همسر ، بین خانواده خودمون ؛  احترام ب همسرمونو  صد چندان کنیم ...  حتی اگر خدای نکرده  دهن مون  پر از خون  هم هست،  اجازه ندیم  کسی متوجه شه  تا زمینه ی دخالت دیگرانم  فراهم نشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....