2777
2789
عنوان

لباس و اسباب بازی بچه.(سیسمونی)

130 بازدید | 10 پست

دوستان واسه عروسکو سیسمونی کجا برم.از دوستام پرسیدم گفتن صالح آباد(نمیدونم کجاس) فقط میدونم سمت بهشت زهرا هستش تا حالا کسی از اونجا خرید کرده

ولي واسه سيسموني برو عبدل اباد خ احد

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تهران نیستم ولی تو بعضی سایت ها مثل دیجی کالا میتونی قیمت ها رو بفهمی

به نظرم خوبه قبلش یه تحقیق این مدلی بکنی بعد بری خرید

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸

عروسک زیاد نگیریا بعدا پشیمون میشی بزار نی نی آمد هر سری براش بگیر کیف کنه و گرنه اتاقش پر کنی اون وقتی بیرون میره چشمش عروسک دیگه میبینه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
عروسک زیاد نگیریا بعدا پشیمون میشی بزار نی نی آمد هر سری براش بگیر کیف کنه و گرنه اتاقش پر کنی اون و ...

اره منم همینو میگم واسه نی نی خواهرمه قبول نمیکنه میگه کمدش پر باشه

اره منم همینو میگم واسه نی نی خواهرمه قبول نمیکنه میگه کمدش پر باشه

بعدا پشیمون میشه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝