2777
2789

سلام عزیزم 

اهوازی نیستم ولی خوشحال شدم که هم وطنم در پی روزی حلال هستن💖

زندگی تون پراز سلامت ،برکت وروزی حلال

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

بله من هم تا قبل از این از بعضی ها شنیده بودم ولی الان حدود 4ماه هس که خودم کار در منزل انجام میدم و تولیدی هس یعنی شرایط کار گفتم محصول رو دیدم بعد کار در خونه تحویل گرفتم و خدا رو شکر راضیم مبلغی هم دریافت نکردن شماهم میتونید بپرسید مطمئن هس 09356693737 همون اول من هم پرسیدم مبلغی باید پرداخت کنم گفتن نه واقعا هم پولی پرداخت نکردم و اجرت کارم رو هفتگی پرداخت میکنن هنوز هم آدم های خداشناس هستن