2777
2789

سلام من الان نزدیک چهار ساله زایمان کردم تو حاملگی صورتم لک آورد پوستم کدر شده شفاف نیست شاداب نیس خیلی ناراحتم هر چی دکتر رفتم لایه بردار داده اثری ندیدم 

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

اصلا اعتماد به نفس ندارم  چیکار کنم پوستم سفیدتر شه شفاف بشه لک نداشته باشه

این همه آدم رفتند و نیامده اند؛ و فقط یک نفر است که رفت و هنوز هم در تاریخ دارند میگویند:‏ نیامد نیامد😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بهم میگن خوشگلیتو دخترت گرفته خودت داغون شدی چون دخترم خیلی ناز وخوشگله ماشالله ولی خودم چی

برو آرمایش بده .شاید کبد و اندامای داخلیت مشکل داشته باشه. خالمم اینطوری بود فک میکرو بعد زایمانش همینطوری مونده پوستش. ولی بعد یکی دوسال فهمید اصلا به زایمانش ربط نداره و بخاطر کبد چربشه که وقتی اذیتش کرد و درد گرفت رفت آزمایش و سونو و متوجه شد و درمانو شروع کرد. خیلی از لک و کدر بودن پوست به بیماریهای داخلی ربط داره. نمیخوتم بترسونمت ولی یه چکاپ بری بد نیست.

💍👫🏻

هیچ کسی تجربه ای نداره راهنماییم کنه دوس دارم برگردم چند سال قبل پوستم صاف بود شاداب 

باید بعد زایمان با لیف محکم میکشیدی تا تیرگیا بره. الان مونده دیگه با لیف نمیره باید دوا درمون کنی

مامانم گفت تو زایمان میره هر چی کشیدم نرفت خیلی مقاومه 

برو آرمایش بده .شاید کبد و اندامای داخلیت مشکل داشته باشه. خالمم اینطوری بود فک میکرو بعد زایمانش هم ...

از مایش کبد چرب برم؟

به شوهرم میگم برم دکتر پوست ببین پوستم داغونه میگه خیلیم خوشگلی بیخود کرده هر کی گفته

جلسه ای دویست تا پونصد تومن هست 

چقدر زیاد حتما چند جلسه هم باید برم فعلا وضع مالیمون خوب نیست.    ای خدا 

از مایش کبد چرب برم؟

برو متخصص داخلی بگو پوستم لک شده و اینا بگو یه آزمایش کلی واسه بررسی کبد و اندامای داخلیت بنویسه و یه سونو از کل شکمت ینی از زیر سینه تا رحمت بنویسه که کبد و کلیه و طحال و همه چیو دربر میگیره. 

💍👫🏻