2777
2789
چی شده مگه؟ اگه دوس داشتین تعریف کنین

یکی رو واقعا عاشقش بودم 

اونم ادعا میکرد دوستم دارم 

شب آخری که باهاش صحبت کردم که فردا مادرم رو میفرستم واسه آشنایی صبحش دیدم خاموش کرده گوشیشو 

خونه خالی شده و رفتن 

خلاصه کردم که اذیت نشین

* با تشکر فراوان *
چون خودت نخواستی وثتی هنوز به اون و کاراش فکر میکنید،انتظار نداشته باشید که حالتون خوب بشه چندتا ک ...

من همه اینکارایی که گفتین و کردم ما شهریور ماه طلاق گرفتیم اما هنوزم که هنوزه هیچجوره نمیتونم فراموشش کنم ، شاید بخاطر نوع جداییه که اینجوری شدم چون روانشناسامم خیلی تلاش میکنن اما تاثیرش یکی دو روزست.شما خانومت طلاق گرفت ازت همینجور ریلکس بودیو به فکر فراموشی؟میشه؟😐

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی با دوستات بری سفر؟یا از شهر خارج بشی؟یا آرایش کنی و تیپ بزنی؟

اون والا که نه مخصوصا تو این شهر و محله ما ...الان دو سه سالی هست تصمیم گرفتم دیگه هر کار خودم دوست دارم بکنم ...محل به کسی ندم و راه خودم پیش برم

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
من همه اینکارایی که گفتین و کردم ما شهریور ماه طلاق گرفتیم اما هنوزم که هنوزه هیچجوره نمیتونم فراموش ...

نه سه چهار ماه اول خیلی افتضاح بودم.حوصله هیچ کس و هیچ کاری رو نداشتم

ولی یواش یواش خوب شدم

هردو هفته هم مشاوره میرم

ماه های اول که مشاوره میرفتم مثل شما تاثیرش یکی دو روز بود ولی بعدش بهتر شد

یکی رو واقعا عاشقش بودم  اونم ادعا میکرد دوستم دارم  شب آخری که باهاش صحبت کردم که فردا ...

آخی. اشکالی نداره شاید به صلاح هم نبودین. من برای همین شوهرم استخاره کردم بد اومد. گفتم من قلبم پاک نیست جواب استخاره اینطوری شد. ازدواج کردیم اینطوری شد.

به نظرم با عشق و صداقت تصمیم بگیرین برای ازدواج. انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر میشین.

ماشالله خودتون عاقل بالغ هستین نیازی نیست من چیزی بگم. اما خب آدم نیاز به همدم داره. چه بهتر که تو جوانی همدمتون رو پیدا کنین

آخی. اشکالی نداره شاید به صلاح هم نبودین. من برای همین شوهرم استخاره کردم بد اومد. گفتم من قلبم پاک ...

خیلی گشتم دیگه پیدا نکردم

خودتون هم همجنسای خودتون رو بهتر میشناسید اکثرا دنبال ظاهر هستن تا اخلاق و معرفت و ایمان مرد 

* با تشکر فراوان *
نه سه چهار ماه اول خیلی افتضاح بودم.حوصله هیچ کس و هیچ کاری رو نداشتم ولی یواش یواش خوب شدم هردو ه ...

خوش به حالتون واسه من که تاثیرش موقت بود بعد اینقدر سخت گریه میکردم که روانشناسمم نزدیک بود بزنه زیر گریه.هنوزم پیشش میرم گریه میکنم اونم کاری نمیتونه کنه که مثل شما میگه اینکارو کن اونکارو کن سرکار برو و من همه کارارو میکنم اما بهتر که نمیشم هیچ الان ماه نهمه جداییمه اما عین ماه اولم هنوز.انگاری خودم نمیخوام فراموشش کنم نمیتوتم نبودشو بپذیرم

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
سه هفته از خونه زندگیم دور بودم داشتم پرپر میشدم درک میکنم چقد سخته اصلا قابل توصیف نیست  الان ...

سر چی قهر کردی مشکلتون چی بود

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...