2777
2789
عنوان

سونوی واژینال

179 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من 14 اردیبهشت پریودم بود. الانم باردارم. دکتر گفته شنبه بیا برای سونو واژینال.. من تا حالا سونوی واژینال نشدم میشه یکم راهنمایی ام کنید که چطوره ؟ شنبه پنج هفته ام کامل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بری؟اگه مشکلی نداشتی الکی نرو وایسا هشت هفته شدی برو قلب نینیم ببینی الکی نرو 

نمیدونم که جواب آزمایشم رو بردم گفت مثبته اما یه بار هم شنبه تیتر رو تکرار کن بیا سونوی واژینال

زن حامله ک خوب نیست،نرو،سونوی واژینال یعنی داخلی،ولا من عمم ماماست گفت نری بهتره،یا کیسه ابو پاره میکنه یا ب بچه اسیب میزنه،دکترم میگفت کیسته باید واژینال بیای،ی دوتا دکتر دیگه رفتم گفتن کیست نیست کیسه لانه گزینینه،یا همون سلول تخم ک چسبیده ب دیواره رحم،کیسه ب مرور زمان جذب رحمت میشه،کیست نیس

۵ هفته زوده ها. وایسا ۸ هفته بشی حداقل واسه قلب جنین برو یدفه. احتمالا واسه تشکیل شدن یا نشدن ساک حاملکی میگه بیا دکترت. من که ۱۰ هفته اولین سونوم بود که یه دفه قلبشم دیدم. سونو واژینال چیز خاصی نیست اون وسیله واسه سونو رو میزاره تو بدنت .نه درد داره نه هیچی.

💍👫🏻
منم شش هفته بودم رفته بودم چیز خاصی نیست سونوی داخلیه که یه دستگاهی رو داخل واژن می کنن 

واقعا؟ مشکلی نداره یعنی؟ دکترم خیلی دکتره خوبیه از بهترینای شهره. اما همینجا از دوستان نینی سایت شنیدم سونوی واژینال خطرناکه برا بچه یکم ترسیدم راستش..

احتمالا بتات مشکوک بوده .اگه خدای نکرده خارج رحم باشه خطر زیادی داره اگه دکتر گفته برو به نظرم برو وبتا رو حتما تکرار کن .من تجربه یه خارج رحم دارم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم