2777
2789
عنوان

سونوی واژینال

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 41 پست
نمیدونم که جواب آزمایشم رو بردم گفت مثبته اما یه بار هم شنبه تیتر رو تکرار کن بیا سونوی واژینال

تکرار کردی نرمال بود نرو بنظرم صبر کن هشت هفته برو

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فردای موعدم که 13 ام بود تیتر بتا 110 بود شنبه باید برم تکرار 

خوبه که اگه دومین ازمایشت نرمال بود نرو 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
احتمالا بتات مشکوک بوده .اگه خدای نکرده خارج رحم باشه خطر زیادی داره اگه دکتر گفته برو به نظرم برو و ...

نمیدونم والا خودمم از خارج رحمی میترسم فقط نگران اینم سونو واژینال واسه بچه مشکل ایجاد کنه وگرنه اگه بدونم خطری نداره انجام میدم

احتمالا بتات مشکوک بوده .اگه خدای نکرده خارج رحم باشه خطر زیادی داره اگه دکتر گفته برو به نظرم برو و ...

شما که تجربه دارید میشه برای من توضیح بدین چجوریه من خیلی میترسم همش میگم خداکنه طبیعی باشه برم دوباره ازمایش بدم یا برم سونو بتام نرمال بود به نظر شما؟

نمیدونم والا خودمم از خارج رحمی میترسم فقط نگران اینم سونو واژینال واسه بچه مشکل ایجاد کنه وگرنه اگه ...

الان بچه اینقدر الان کوچیکه که هیچ خطری نداره .چون انجام ندادی میترسی .هیچ جای نگرانی نداره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

[QUOTE=92689283]شما که تجربه دارید میشه برای من توضیح بدین چجوریه من خیلی میترسم همش میگم خداکنه طبیعی باشه برم دوبا 

ببر بتا رو دکترت اون تشخیص میده . اگه لازم بود سونو هم بده عوارض خارج رحم خیلی زیاده .من تکرر ادرار ولک بینی هم داشتم ودرد تو ناحیه لوله .تو این علائم رو نداری ؟

[QUOTE=92689283]شما که تجربه دارید میشه برای من توضیح بدین چجوریه من خیلی میترسم همش میگم خداکنه طبی ...

من یکم درد پریودی دارم که خیلی خفیفتر از پریودیه اما بعضی وقتا تخمدانام هم تیر میکشه اما لک بینی خداروشکر ندارم اصلا