2777
2789
عنوان

مامانا كمكم ميكنيد در مورد خواب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
چرا خوبش برد بخوابونش اما واسش خواب راحت و درست درمونی نمیشه چون تو جاش نیست و اینقد کنجکاوی م ...

بچه چند وقته و اینکارو کردی پسر من سینه خیز میره اینهمه ساعت بیرون باشیم حیگرم درمیاد از بس میخواد اشغال بخوره و خوابش میگیره نمیتونه بخوابه

تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد
ار بابا بیکارم هم شب نگهش دارم هم غر روزش .چون همش چشم میماله گریه کیکنه.نوزادیشم پدرمو دراورد تا چا ...

تو مهمونيم نيم ساعت ميخوابه،خيلي شيطونه فقط جمع رو دوست داره تو خونه همش گريه ميكنه ،تو مهمونيا همه ميگن چه خوش اخلاقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مهمونيم نيم ساعت ميخوابه،خيلي شيطونه فقط جمع رو دوست داره تو خونه همش گريه ميكنه ،تو مهمونيا همه ...

وای پسر منه پسر من موقع خواب همه میفهمن چه عفریته ایه همش میپره از رو پام پایین گیج خوابه ها اما غش میکنه از گریه میذارمش رو پام.

گاهی بزای اینکه قاطی نکنه از بیخوابی یدور میچرخونم ی چرت میزنه برمیگردم .مهمونی.اونم تا برسیم بیدار میشه.اتاق ببزم همش چشمش ب در و گریه

[QUOTE=92679189]برو اقامتگاه های بوم گردی عزیزم که زیاد اذیت نشی یک صبح تا عصر[/QUOTE

کجا ینی

خیلی بدقلقه از دماغم درمیاد اینهمه ساعت

[QUOTE=92679189]برو اقامتگاه های بوم گردی عزیزم که زیاد اذیت نشی یک صبح تا عصر[/QUOTE کجا ینی خیلی ...

سرچ کن

خونه های سنتی بیرون شهر هیت ه اتاق کوچیکم میدن برای استراحت ناهار و صبحانه و شام( اگه بخوای شب بمونی) باید تماس لگیری بگی نیمه روز چقد اص‌لا نصف میشه

مث اینجاها که لینک میدم

لینک ۱ میتونین دست جمعی برید خیلیییی خوش میگذره

لینک 

عکسای دومی حتما ببین به خونه سنتی میدن صبح تا عصر برید مجوز هتل داری هم دارن صبحانه هم میدن واسه ناهارم برید طبیعت درست کنید تو اتاقتون میل کنید

۲