2777
2789
عنوان

خواهشا یه لحظه تشریف بیارین🌻

277 بازدید | 37 پست

سلام

میشه لطفا گزارش بزنین برای این تاپیک؟

شاید اینجوری حذفش کنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2820931/کنکوری-نظام-قدیم-اکتیو-و-مثبت-اندیش-بدو-بیا

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی ؟؟ عروست خوب شد ؟؟ برات گزارشم زدم عزیزم

سلام گلم

مرسی تو خوبی؟

ممنونم ازت🌻❤

خیلی بهتره ان شالا دوهفته دیگه داروشو بدم و خوب خوب شه.

الان یه حرکات جفت گیری انجام میده رو دستم!!

۶ماهشه،شما میدونی کی باید واسش جفت بگیرم؟

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
سلام عزیزم خوبی ؟؟ عروست خوب شد ؟؟ برات گزارشم زدم عزیزم

😞عروس من رفت

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
وای فوت کرد عروست؟ یا فرار کرد؟

فرار کرد بی ادب از پنجره 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

فداتشم عزیزدلم

خب خداروشکر بهش به موقع بده ک خوب خوب شه

حداقل باید ۱/۵ باشه ک بتونه 

الان عین مال خودم جوجه اس 

انسان خوبی باش                      اما برای اثباتش به دیگران وقتت رو تلف نکن 💛
فرار کرد بی ادب از پنجره 

بی معرفت😬

گلم سخته بهش وابسته بودی اما ان شالا الان پیش یه خونواده خوب باشه

حتما یکی پیداش کرده و مواظبشه

عروستو بسپار به خدا❤🌻

من عروس قبلیم فوت شد😔