2777
2789
عنوان

قانون جذبیا

93 بازدید | 10 پست

سلام

بچه ها کسی هست با قانون جذب اشنا باشه و نتیجه دیده باشه؟!

من واسه یه هدفی که دارم خیلی خودم فرصت از دست دادمو خودمو لایق تمیدونم اما خدا خیلی بهم نشونه داده برای معجزه شدن و ادامه دادن

اما اینقدر از نشدن میترسم و فک‌میکنم نمیشه که نمیتونم قدم از قدم بردارم

میخوام مانع این ترس بشم

کسی میتونه کمک‌کنه؟!

یا ختم و دعایی هم اکه میدونید بگید که‌معجزه میکنه

من نیاز به معجزه دارم:)

من خودم ازش جواب گرفتم ولی اینکه بگم ایمان دارم به این قضیه اشتباهه چون چیزی صددرصد تاییدش نکرده

ولی به الهامایی که بهت میشه توجه کن نشونه ها دروغ نمیگن

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨

من نمیدونم قانون جوب وجود داره یا نه.فقط میدونم اگر هدفی داری باید خیلی خیلی تلاش کنی و اگر هزار بار شکست خوردی دوباره پا بشی و ادامه بدی و تسلیم نشی این شعار نیست.من خودم به هر چی رسیدم فقط با تلاش و پشتکار و عدم تسلیم شدن بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باور داشته باشه بهش میرسی بعد برا اینکه ایمانت ثابت کنی یک قدمی در اون راه بردار

کتابهای زیادی دراین مپرد بخون کمکت میکنه 

چهار اثر از اسکاول شین،،،،دولت عشق،،،، شفای زندگی

این کتابها بمن خیلی کمک کردن 

من به شخصه به دعا خیلی اعتقاد دارم بنظرم بعدش بسپاربخدا که اگه صلاحت درست بشه وگرنه بهتر ازاون بهت داده بشه

عزیزان میشه لطفا تواین شبها منم دعاکنید واسه بچه دارشدنم ......  
من نمیدونم قانون جوب وجود داره یا نه.فقط میدونم اگر هدفی داری باید خیلی خیلی تلاش کنی و اگر هزار بار ...

درسته واقعا باید عمل کرد و تلاش 

ایشالله روز به روز موفق تر بشین

راستی این بگم شفای زندگی کتابش یکم ثقیل یکجوری 

ولی من چندین سال تواین زمینه کتاب میخونم شاه کلید این کتابها بنظرم چون مشکلم با این کتاب فهمیدم 

بنظرم حتمابخون چون میبینی در اخر همه چیز رو ازخدا باید بخای و همیشه بخدا خوشبین باشی

ببخشید پرحرفی کردم 

عزیزان میشه لطفا تواین شبها منم دعاکنید واسه بچه دارشدنم ......  

ببین در مورد احساس لیاقت باید بدونی شما لایقی

شما همینطوری که به دنیا اومدی لایق همه نعمتها هستی

فقط این احساس در مدرسه و خونواده و فامیل از بین رفته تا حاییکه ذهنت قبول کرده لایق نیستی

حالا باید قلم و کاغذ برداری یه گوشه خلوت پیدا کنی مثلا مسحدی  حرمی یا گوشه اتاقت (که قبلش تمیز و مرتب و خوشبوش کردی و وسایل بیخودش رو خارج کردی)  و شروع کنی به چالش کشیدن ذهنت تا متوجهش کنی که لایقی براش مثال نقض بیاری از ادمایی که دیدی با شرایطی عجیب غریب به چیزهایی با ارزش رسیدن و طعمشو چشیدن.

من خیلی دوس دارم با بچه های قانون جذبی گروه بزنیم کسی تاپیک میشناسه؟

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
ببین در مورد احساس لیاقت باید بدونی شما لایقی شما همینطوری که به دنیا اومدی لایق همه نعمتها هستی ف ...

ممنون از نظرت عزیزم😍

نه متاسفانه من اطلاعی ندارم

ولی تو خود سایت دیدم بچه ها تاپیک‌ دارن اما متاسفانه یادم نیست کدوم تاپیکه،اگر پیدا کردم به شما هم اطلاع‌میدم