2777
2789
عنوان

اقدامي هاي عزيز كه تنبلي تخمدان دارن لطفا بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 58 پست
كسى ك تنبلى تخمدان داشته باشه حتما توى سونو مشخص ميشه؟ يا ممكنه توى سونو نشون نده و فقط با ازمايش مش ...

ن معمولا كيست هاي ريز داخل تخمدان تو سونو ديده ميشه ك مينويسن pco

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسى ك تنبلى تخمدان داشته باشه حتما توى سونو مشخص ميشه؟ يا ممكنه توى سونو نشون نده و فقط با ازمايش مش ...

معمولا اگر پیش سونوگرافیست حرفه ای بری از طریق سونو معلوم میشه توی سونو مینویسه که کرایتریای pco یا تخمدان پلی کیستیک مشاهده میشود 

یعنی اصلا اون ۹ ماه بارداری واسم شده کابوس ایشالا که برای شما خوب باشه بدون ویار و افسردگی من همش گریه میکردم اشکمو نمیتونستم کنترل کنم بی دلیل گریه میکردم دیوونه شده بودم اصلا 

یعنی اصلا اون ۹ ماه بارداری واسم شده کابوس ایشالا که برای شما خوب باشه بدون ویار و افسردگی من همش گر ...

اوووو چ حساس، شما هورمونات ديگه خيلي بهم ريخته بود 

انشالله من باردار بشم بدتر از اين هم قبول دارم ☺️

ن معمولا كيست هاي ريز داخل تخمدان تو سونو ديده ميشه ك مينويسن pco

مرسى عزيزم من رفتم سونو گف توى تخمدانت چيزى نميبينم نرماله

ولى چون موهاى زائد دارى و پريودت كمى نامنظمه شايد درصدش كمه ك توى ازمايشت مشخص ميشه

من هنو جواب ازمايشمو نگرفتم ممكنه اصن تنبلى نداشته باشم يا درصدش كمه؟

معمولا اگر پیش سونوگرافیست حرفه ای بری از طریق سونو معلوم میشه توی سونو مینویسه که کرایتریای pco یا ...

مرسى عزيزم من رفتم سونو گف توى تخمدانت چيزى نميبينم نرماله
ولى چون موهاى زائد دارى و پريودت كمى نامنظمه شايد درصدش كمه ك توى ازمايشت مشخص ميشه
من هنو جواب ازمايشمو نگرفتم ممكنه اصن تنبلى نداشته باشم يا درصدش كمه؟