2777
2789
عنوان

تغذیه مقوی در بارداری

296 بازدید | 25 پست

خانمها من هفته ۱۵ بارداریم. توی ماه سوم ۲ کیلو کم کردم چون ۳ ماهه اول ویار داشتم و بی اشتها بودم ولی بعدش خیلی بهتر شدم و اشتهام بیشتر شده ولی ناباورانه دیدم بازم وزن کم کردم.

لبهامم همش پوست پوست میشه و رنگمم پریده انگار

تغذیم هم متوسطه 

چه غذاهایی بخورم که مقوی باشه ؟؟ نمیخوام ضعیف بشم

کنجد موز،انواع میوه تخم مرغ گوشت نون سبزی غذای کامل مغزیجات ماهی مویز تخم بلدرچین عسل شیر خرما اینارو بخور هم خودت جون بگیری هم بچه باهوش وبابنیه بشه ان شاالله

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه منم اول پنج کیلو کم کردم ماه شیش یک کیلو اضاف کردم

تغذیت چطوری بود؟ همه میگن به خودت برس نمیفهمم دقیقا باید چیکار کنم. میترسم ویتامینام کم باشه برای بچه ضرر داشته باشه

تغذیت چطوری بود؟ همه میگن به خودت برس نمیفهمم دقیقا باید چیکار کنم. میترسم ویتامینام کم باشه برای بچ ...

نمیتونستم هیچی بخورم غذا ام در حده ی پیش دستی الان وارد سه ماه سوم شدم دوباره ویارم شروع شده وای همین بیشتر میوه میخورم تا غذا

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
کنجد موز،انواع میوه تخم مرغ گوشت نون سبزی غذای کامل مغزیجات ماهی مویز تخم بلدرچین عسل شیر خرما اینار ...

کنجد که گرمه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
کنجد و مویز و عسل باعث سقط نمیشن؟

مویز من میخورم روز ی مثلا پنج تا دونه 

طبعم هم سرد هست 

ولی کنجد رو میترسم 

البته من هنوز سونو نرفتم و نمیدونم چه خبرِ اون تو 😀

ِ

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مویز من میخورم روز ی مثلا پنج تا دونه  طبعم هم سرد هست  ولی کنجد رو میترسم  البته ...

میگن روزی دوازده تابخوری براهوش بچه خیلی خوبه کنجدم روزی یه قاشق سوپ خوری میخورم

هیچی به اندازش ضررنداره من خودم استفاده میکنم ولی به اندازه اگه نگرانی نکن

آهان ممنون عزیزم

من اینایی که گفتی رو تقریبا همشو تا الان سعی کردم بخورم البته نه به مقدار زیاد ولی بازم وزنم کم میشه

طبیعیه؟

آهان ممنون عزیزم من اینایی که گفتی رو تقریبا همشو تا الان سعی کردم بخورم البته نه به مقدار زیاد ولی ...

بنظرم بادکترت درمیون بزار فکنم طبیعی باشه براسه ماهه اول ولی کمکم خوب میشی نگران نباش دکترت ویتامین اینامیده؟