2777
2789
عنوان

کی مثله من خانوادش ندارن

220 بازدید | 20 پست

کسی هست مثله من خانوادش وضعیت مالیشان خوب نباشه ولی خودش زندگی خوبی داشته باشه من همیشه خیلی غصه خانوادمو میخورم خودمم تو نداری بزرگ شدم خانه بعضی وقتا که چیزی میخرم یا چیزی خوبی میخورم اشکم براشان میریزه

هیچوقت ظاهر زندگی دیگران وبا باطن زندگی خودت مقایسه نکن همه از ظاهر با هم خوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازدستم بیاد همیشه کمکشان میکنم نگاه دستای پینه بسته بابام ومریضی مامانم میکنم هرلحضه برام مرگه

الهییییی مهربون،میفهمم من خونوادمم دستشون به دهن خودشون میرسه اما بازم همیشه توفکرشونم،دسترسی بهشون نداری؟سعی کن میری یا میان براشون چیزای خوبی فراهم کنی،خدای اونام بزرگه

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤

خب از هرچیزی یکم برا اوناهم کنار بزار مگه سخته فقط غصه میخورم شد راه راست میگی از هرچی یکمم به اونا بده 

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اگه ازدستم بیاد همیشه کمکشان میکنم نگاه دستای پینه بسته بابام ومریضی مامانم میکنم هرلحضه برام مرگه

یه عمراونا زحمتتو کشیدن حالا شاید تونستی یه گوششو جبران کنی

من تا وقتی مجرد بودم اوضاع زیاد خوب نبود الان خیلی بهترن ولی من همیشه سعی میکنم دست پر برم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

منم مث توام کمکم تا دلت بخاد میکنم الان دارم با گریه مینویسم

اما ی چیزی آزارم میده اونا بیشتر داداشمو ک زن گرفته و نیست اینجا دوست دارن 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
خوب کمکشون کن چیزی پختی یه کوچولو ببر براشون

شوهرم زیاد خوشش نمیاد بخدا خرجی خودمم قایم میکنم میدم بهشون بخدا الان اشک توچشامه نزدیکه خونه کشیم هستن موندن برای رهن خانه کاش بمیرم نبینم این روزارو

یه عمراونا زحمتتو کشیدن حالا شاید تونستی یه گوششو جبران کنی

بخدا هرکاری ازم بیاد میکنم شوهریم دارم هی به فکر خودشه

شوهرم زیاد خوشش نمیاد بخدا خرجی خودمم قایم میکنم میدم بهشون بخدا الان اشک توچشامه نزدیکه خونه کشیم ه ...

خداشون بزرگه انشالله خداخودش روزیشونو برسونه،وامی چیزی شرایطشو نداری بگیری براشون؟

شوهرم زیاد خوشش نمیاد بخدا خرجی خودمم قایم میکنم میدم بهشون بخدا الان اشک توچشامه نزدیکه خونه کشیم ه ...

عزیزم چقد ناراحت شدم دختر غصه خوره دیگه بازم خدا رو شکر از بابت تو خیالشون راحته اگه تو نداشتی اوت وقت چی

راستی خرجی خودتو یواشکی میدی مواظب باش ب هیچ عنوان لو نری و بعدم اینکه خدای اونام بزرگه

لایک نکنیییییییید

عزیزم منم دقیقا با تو هم دردم اما اونا مستاجر نیستن خونه کلنگی دارن من کمکم میکنم فکر میکنن وظیفس شوهرمم دیگه امشب گفت کمک نمیکنم حق داره اما من بازم ناراحتم و اینکه خودمم خیلی پولدار نیستم اما از اونا بهترم 

حتی با این وضع بارداریم یک شب نشده براشون گریه نکنم در 

کل خیلی احساسیم  

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦