2777
2789

دوستان بعد بارداری کل دندونام دو رنگ شده بالایی ها بیشتر بعدش بالایی ها یکیش ریخته به چند تا دندون پزشک نشون دادم بعضی هاشون میگن کامپوزیت خوبه بعضی هاشون میگن روکش خوبه اینم بگم همشون یه نظر دارن که باید شیش تاش روکش بشه چون زیباییه حالا میخوام بدونم کدومش بهتره کدومشو انجام دادین راضی هستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کامپوزیت یا روکش سلیقه ای نیس

بستگی به میزان تخریب دندون هات داره

اگه پوسیدگی دندونات زیاده، پیشنهاد میکنم روکش انجام بدی

فقط دقت کن که جایی که میری روکش تمام سرامیک کار کنن و روکشت فلز_سرامیک نباشه

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁
خوشگل شده؟ راسته میگن دیگه تخمه نباید بشکنی و چیزای سفت نخوری روزی ۳بارم مسواک بزنی؟

بله

من تخمه میخورم ولی با دندون جلویی نمی شکنم، شوهرم هم کامپوزیت انجام داده ، ولی عین خیالش نیست همیشه هم تخمه میخوره ، فعلا که هیچ مشکلی پیش نیومده خداروشکر

من روزی یکبار مسواک میزنم

من رو کش دارم دندونای اسیاب . یکیش ده ساله . یکیشو بد زده زیرش انگار خب به لثه نچسپیده. دوتا دندون جلومم کامپوزیته . وای من نمیدونستم نباید چیز سفت بخوری مرسی که گفتین ولی من تا حالا همه چی میخوردم سه ساله. ولی یکی از روکشام فک کنم با خوردن سوهان شل شده. دکتر گفته بو چیزای چسپناک نخور